Η Toyota  παραμένει η πιο πολύτιμη μάρκα στον κόσμο

«BrandZ Top 2020»

Toyota HybridΗ Toyota έχει ανακηρυχθεί για άλλη μια φορά η πιο πολύτιμη μάρκα αυτοκινήτων στον κόσμο, ενώ η Tesla ανέβηκε τρία σημεία, μέχρι και την τέταρτη θέση, περνώντας τις Honda, Ford και Nissan. Η αύξηση της αποτίμησης του 22% της Tesla στα 11,35 δισεκατομμύρια δολάρια, την φέρνει λίγο κάτω από τη λίστα με τις 100 πιο αξιόλογες μάρκες του «BrandZ Top 2020». Μια λίστα η οποία υπολογίζεται από τον ερευνητική εταιρεία Kantar.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της TOYOTA

Τρεις αυτοκινητοβιομηχανίες έφτασαν στην κατάταξη των 100 πιο πολύτιμων μάρκων στον κόσμο, με επικεφαλής την Toyota, αξίας 28,39 δισεκατομμυρίων δολαρίων, στο νούμερο 48. Η Mercedes-Benz κατέλαβε την 56η και η BMW 61η. Η Ford και η Honda έπεσαν από τη λίστα των κορυφαίων 100. Με εξαίρεση την Tesla, όλες οι μάρκες στην κορυφαία δεκάδα των αυτοκινητοβιομηχανιών έχασαν από την αξία τους. Αυτό οφείλεται εν μέρει στον μειωμένο ενθουσιασμό των καταναλωτών, δήλωσε ο διευθυντής της «Global BrandZ Strategy» Graham Staplehurst στην Automotive News Europe, ενώ σίγουρα έπαιξε ρόλο και η πανδημία.

BrandZ Top 2020

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.