GTS σημαίνει Gran Turismo Sport. Ήδη από τη δημιουργία της Porsche 904 Carrera GTS το 1963, αυτά τα τρία γράμματα είχαν πάντα μια ιδιαίτερη σημασία για τους λάτρεις της Porsche. Σήμερα, σε κάθε σειρά μοντέλων της Porsche υπάρχει μια έκδοση με αυτόν τον θρυλικό συνδυασμό γραμμάτων.

Porsche Taycan GTS - A.I MOTOKINISI PORSCHE CYPRUSΣτην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες (19-28 Νοεμβρίου 2021), η Porsche θα παρουσιάσει μια νέα έκδοση του ηλεκτρικού της sport αυτοκινήτου με το αρκτικόλεξο GTS. Με αυτονομία που φτάνει έως τα 504 χλμ. (βάσει του προτύπου WLTP), το νέο sport μοντέλο είναι η πρώτη Taycan που σπάει το φράγμα των 500 χλμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της PORSCHE

Η Taycan GTS είναι το δυναμικό all-rounder της σειράς μοντέλων. Με την ειδική ενισχυμένη λειτουργία (overboost) που φτάνει τους 598 ίππους όταν χρησιμοποιηθεί το Launch Control, η ισχύς της είναι εντυπωσιακή. Η ανάρτηση και το προαιρετικό σύστημα παθητικής τετραδιεύθυνσης επίσης έχουν προσαρμοστεί ειδικά για την GTS, ενώ το εξωτερικό και το εσωτερικό έχουν διακριτή εμφάνιση. Η τρίτη έκδοση αμαξώματος των πρώτης πλήρως ηλεκτρικής σειράς μοντέλων της Porsche, η Taycan GTS Sport Turismo, θα πραγματοποιήσει και αυτή το ντεμπούτο της στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες. Όπως και η Taycan Cross Turismo, η πιο πρόσφατη αυτή έκδοση διαθέτει επίσης την sport σιλουέτα και την οροφή που χαμηλώνει στο πίσω μέρος. Ένα άλλο κοινό χαρακτηριστικό είναι η λειτουργική σχεδίαση του πίσω χώρου αποσκευών, ο οποίος έχει χωρητικότητα πάνω από 1.200 λίτρα.

Porsche Taycan GTS - A.I MOTOKINISI PORSCHE CYPRUSΚαι οι δύο εκδόσεις θα εμφανιστούν στις αντιπροσωπείες την άνοιξη του 2022. Θα ακολουθήσουν και άλλες επιλογές κινητήρα για την Sport Turismo.

Προαιρετικά για την Taycan GTS διατίθεται και μια νέα πανοραμική ηλιοροφή με λειτουργία Sunshine Control για τον έλεγχο του ηλιακού φωτός. Μια ηλεκτρικά ελεγχόμενη μεμβράνη υγρών κρυστάλλων φροντίζει ώστε η οροφή από διάφανη να γίνεται φιμέ. Έτσι, οι επιβάτες προστατεύονται από τη λάμψη του ήλιου χωρίς να σκοτεινιάζει το εσωτερικό. Η οροφή αποτελείται από 9 τμήματα που ελέγχονται ξεχωριστά, μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ταυτόχρονα, σε σχέση με μια απλή ηλιοροφή, η πανοραμική ηλιοροφή με τη λειτουργία Sunshine Control προσφέρει καλύτερη προστασία από τη ζέστη.

TOP 10 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.