Η Subaru αποκαλύπτει το νέο BRZ

Περιορισμένο βάρος, δυναμική συμπεριφορά και χαμηλό κέντρο βάρους είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της δεύτερης γενιάς του coupe της Subaru.

SUBARU BRZ 2022Το μοντέλο, που παρουσιάστηκε… φωτογραφικά και επίσημα από την εταιρεία, θα έχει στη διάθεση του ένα νέο 4κύλινδρο μπόξερ κινητήρα 2,4 λίτρων απόδοσης 228 ίππων και με 15% μεγαλύτερη ροπή σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά. Το BRZ ξεχωρίζει για την αυξημένη κατά 50% ακαμψία του καθώς και για τα δύο κιβώτια που θα προσφέρονται. Ένα εξατάχυτο χειροκίνητο και ένα αυτόματο, επίσης με έξι σχέσεις, αλλά με ένα νέο πρόγραμμα σπορ λειτουργίας για πιο δυναμική οδήγηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα αυτοκίνητα των οδηγών της F1

SUBARU BRZ 2022Η εταιρεία κάνει χρήση αλουμινίου σε μέρη όπως το καπό, την οροφή και τα φτερά με το συνολικό βάρος με περιορίζεται κάτω από τους 1,3 τόνους. Το αμάξωμα είναι αυξημένο κατά 25 χιλιοστά την ίδια στιγμή που το ύψος είναι 13 χιλιοστά χαμηλότερο. Εξωτερικά ξεχωρίζουν η νέα μάσκα, οι τονισμένοι θόλοι των τροχBών αλλά και ένας πλευρικός αεραγωγός. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, τα μεγάλα πίσω φτερά, το μεγαλύτερο μετατρόχιο και οι απολήξεις προσφέρουν έξτρα δυναμισμό στο όλο σύνολο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα γρηγορότερα μπροστινοκίνητα στην «Πράσινη Κόλαση»

SUBARU BRZ 2022Διαθέτει ένα καθόλα οδηγοκεντρικό εσωτερικό όπου ξεχωρίζει ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων ενώ το στροφόμετρο βρίσκεται εγκατεστημένο στο κέντρο. Μαζί και η οθόνη οκτώ ιντσών του συστήματος infotainment που είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto και φέρει την ονομασία Subaru Starlink. Μαζί και σωρεία τεχνολογιών συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης Subaru EyeSight Driver Assist Technology. Η Subaru αναφέρει ότι το σύστημα περιορισμού της ολίσθησης των τροχών και το ESP έχει τώρα στη διάθεση του πέντε στάδια.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.