Η πρώτη ηλεκτρική Rolls Royce είναι… κλασσική!

Rolls Royce – Lunaz

Rolls Royce Phantom V 1961 electricΜια κλασική Rolls Royce είναι σημείο αναφοράς για όλα τα πολυτελή αυτοκίνητα. Τι θα λέγατε όμως για μια ηλεκτρική Rolls Royce; Μια μικρή εταιρεία, που ονομάζεται Lunaz, μόλις ανακοίνωσε την άφιξη μιας κλασσικής Rolls που μετατράπηκε σε ηλεκτρική! Πρόκειται για την Rolls-Royce Phantom V του 1961, τοποθετημένη πάνω σε πλατφόρμα EV. Τροφοδοτείται από το δικό του ηλεκτρικό σύστημα κίνησης της Lunaz με την μπαταρία της να είναι η μεγαλύτερη του τύπου της στον κόσμο με ταχύτητα 120 kWh , εξασφαλίζοντας εύρος άνω των 483 χιλιομέτρων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 7 αυτοκίνητα με μηχανή BMW που δεν φανταζόσασταν

Rolls Royce Phantom V 1961 electricΚάθε αυτοκίνητο της Lunaz ξεκινάει από το μηδέν, μετά από σκανάρισμα του αυθεντικού αυτοκινήτου, και ξεκινάει αμέσως η μετατροπή. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη της Lunaz να επιλέξει ακριβώς τι θέλει να έχει το αυτοκίνητό του και πώς θέλει να μοιάζει. Εκτός από το προηγμένο σύστημα κίνησης EV, αυτή η  κλασική Rolls είναι πλέον γεμάτη με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν, ένα πλήρως ενσωματωμένο σύστημα ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει δορυφορική πλοήγηση, μια λειτουργία για τον διαχωρισμό ήχου μεταξύ πίσω και εμπρός για να διασφαλιστεί ότι οι επιβάτες μπορούν να ακούνε μουσική χωρίς διακοπή από τις οδηγίες sat-nav του οδηγού.

Rolls Royce Phantom V 1961 electricΟ κλιματισμός του αυτοκινήτου έχει επίσης αναβαθμιστεί σημαντικά ώστε να ενσωματώνει σύγχρονο κλιματισμό με δυνατότητα υπαγόρευσης διαφορετικών ρυθμίσεων αέρα ανάλογα με τις προτιμήσεις κάθε επιβάτη. Εκτός από όλα αυτά, η Lunaz έχει τοποθετήσει οθόνες στο πίσω μέρος, ένα μίνι μπαρ για όλες τις ανάγκες σας για κατανάλωση αλκοόλ και είναι ενσωματωμένη σε διαμόρφωση οκτώ θέσεων, ώστε να μπορείτε να φέρετε όλους τους φίλους σας μαζί. Αλλά αυτό που την κάνει τόσο μοναδική είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια. Η Lunaz έχει φτάσει στα άκρα για να διατηρήσει όλους τους διακόπτες στην αυθεντική τους μορφή.

Rolls Royce Phantom V 1961 electricΟπόταν το μενού της Lunaz συμπεριλαμβάνει δυο Rolls Royce, την Rolls-Royce Silver Cloud by Lunaz (390.000 ευρώ) και την Rolls-Royce Phantom by Lunaz (555.000 ευρώ). Το πρόβλημα όμως δεν είναι η τιμή τους, αλλά η διαθεσιμότητα τους, αφού η Lunaz σκοπεύει να κυκλοφορήσει μόνο 30 κομμάτια, συνολικά, των δυο μοντέλων, οπόταν πρέπει να βιαστείτε και να κλείσετε έγκαιρα το δικό σας…

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.