Η Porsche 911 Turbo είναι το «Αυτοκίνητο Επιδόσεων της Χρονιάς» για το 2021

Η Porsche 911 Turbo πήρε τον τίτλο του «Αυτοκινήτου Επιδόσεων της Χρονιάς στα βραβεία 2021 World Car Awards». Πρόκειται για το όγδοο World Car Award που κερδίζει η Porsche,  γεγονός που την καθιστά μία από τις πιο βραβευμένες μάρκες του WCOTY.

2021 World Car Awards Porsche 911 TurboΗ νέα γενιά της Porsche 911 Turbo διαθέτει ένα εξακύλινδρο κινητήρα boxer, ο οποίος όμως έχει διπλό turbo και αποδίδει περίπου 580 PS. Ο εξακύλινδρος κινητήρας των 3.745 cc προσφέρει επιπλέον 40 ίππους σε σχέση με το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς και φθάνει τα εκατό χιλιόμετρα από στάση σε 2,8 δευτερόλεπτα (0,2 δευτερόλεπτα ταχύτερα από την προηγούμενη γενιά). Η ροπή αγγίζει τα 750 Nm ενώ τη μετάδοση αναλαμβάνει ένα οκτατάχυτο κιβώτιο PDK με ειδική ρύθμιση Turbo που στέλνει ισχύ και στους τέσσερις τροχούς.

TOP 10 Τα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα με manual κιβώτιοΟ εξωτερικός σχεδιασμός της νέας 911 Turbo ακολουθεί την ταυτότητα της εταιρείας με τους φαρδιούς ώμους και το χαρακτηριστικό ρύγχος με τους προβολείς LED που τονίζουν ακόμα περισσότερο τις αυξημένες επιδόσεις.

2021 World Car Awards Porsche 911 TurboΕσωτερικά, διαθέτει τον πίνακα οργάνων Porsche Advanced Cockpit και την οθόνη Direct Touch Control. Η κεντρική οθόνη του συστήματος PCM (Porsche Communication Management) έχει διάμετρο 10,9 ίντσες και η αρχιτεκτονική της εξασφαλίζει γρήγορη και διαισθητική λειτουργία.

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.