Η Nissan αποκαλύπτει το υψηλών επιδόσεων Ariya Single Seater Concept

Tο Nissan Ariya Single Seater Concept είναι  ένα πρωτότυπο, υψηλών επιδόσεων όχημα εξερεύνησης, ανάπτυξης και επίδειξης υψηλών επιδόσεων. Είναι η βάση για το πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης του επιβατικού Nissan Ariya σε ένα εξατομικευμένο σασί μονοθέσιου αυτοκινήτου.

Nissan Ariya Single Seater Concept - char pilakoutasΤο Ariya Single Seater Concept εξερευνά πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα μελλοντικό στυλ ηλεκτροκίνητων επιδόσεων για την Nissan.

Nissan Ariya Single Seater Concept - char pilakoutasΣχεδιαστικά στοιχεία από το ολοκαίνουργιο αμιγώς ηλεκτρικό SUV Nissan Ariya είναι σαφώς ευδιάκριτα στο μονοθέσιο Concept Ariya. Στο μπροστινό μέρος του οχήματος είναι η ηλεκτροκίνητη και φωτιζόμενη «V» motion μάσκα, γνωστή από την τρέχουσα γλώσσα σχεδιασμού των επιβατικών αυτοκινήτων της Nissan.

Nissan Ariya Single Seater Concept - char pilakoutasΣτην πλαϊνή όψη, η έμπνευση έχει αντληθεί από τις ρευστές και αποδοτικές επιφάνειες του Ariya, εμπλουτισμένη στο μέγιστο με ανθρακονήματα. Συνολικά, το Nissan Ariya Single Seater Concept περιγράφει μια μορφή που, όπως και με το Ariya, μοιάζει να έχει πάρει σχήμα από τον ίδιο τον αέρα.

Nissan Ariya Single Seater Concept - char pilakoutasΗ συμμετοχή της Nissan στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ABB FIA της Formula E έπαιξε βασικό ρόλο στην έμπνευση του Nissan Ariya Single Seater Concept. Η Nissan αγωνίζεται στο αποκλειστικά ηλεκτρικό παγκόσμιο πρωτάθλημα των μονοθέσιων για να φέρει τον ενθουσιασμό και τη διασκέδαση που απορρέει από τα ηλεκτρικά οχήματα μηδενικών εκπομπών σε ένα παγκόσμιο κοινό και για να βρίσκεται στην αιχμή της έρευνας και του σχεδιασμού των EVs.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK