Η LUMMA παρουσιάζει το… δικό της Land Rover Defender

Η LUMMA Design εξατομικεύει τον Land Rover Defender και το μετατρέπει σε ένα στιβαρό off-road όχημα, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τον ισχυρισμό της ως καλύτερος οίκος βελτίωσης SUV.

Lumma Design Land Rover DefenderΗ LUMMA χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες διαδικασίες κατασκευής για τις εκτεταμένες τροποποιήσεις του αμαξώματος. Η εμπρός αεροτομή, η πίσω ποδιά, τα πλευρικά σπόϊλερ, η μπροστινή γρίλια και οι νέοι θόλοι των τροχών μεγαλώνουν το μοντέλο κατά 40 χιλιοστά μπροστά και πίσω. Εξαρτήματα με μειωμένο βάρος αφού είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα είτε από πλαστικό πολυουρεθάνης (PUR -RIM). Το αμάξωμα LUMMA συνδυάζει εξελιγμένη αεροδυναμική με μια εντυπωσιακή εμφάνιση: Οι μεγάλες τομές στα φτερά διασφαλίζουν τη βέλτιστη ροή καθαρού αέρα στη μονάδα κίνησης και υπογραμμίζουν επίσης την σπορ, δυναμική εμφάνιση. Ένα επιπλέον πάνελ οροφής με δύο ενσωματωμένους προβολείς τονίζει τον χαρακτήρα εκτός-δρόμου αυτού του κλασικού off-roader.

Lumma Design Land Rover DefenderΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της LAND ROVER

Οι διακριτικές ζάντες αλουμινίου LUMMA ταιριάζουν απόλυτα κάτω από τους μεγαλύτερους θόλους των τροχών. Η γκάμα περιλαμβάνει διαστάσεις τροχού από 19 έως 23 ίντσες και ανάλογα με την προτιμώμενη εφαρμογή, οι ειδικοί του SUV εξοπλίζουν τον Defender με ελαστικά για άσφαλτο ή για off-road.

Lumma Design Land Rover Defender
Ως συμπλήρωμα του υπάρχοντος εσωτερικού, η LUMMA προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών εξατομίκευσης – από ένα εξατομικευμένο σετ χαλιών δαπέδου έως πεντάλ αλουμινίου ή ακόμη και ένα πλήρες δερμάτινο εσωτερικό. Παράλληλα έχουν ήδη δοκιμαστεί ισχυρές βελτιώσεις απόδοσης και συστήματα εξάτμισης με σπορ ήχο. Τα πρώτα Defender 5.0 Top αναμένεται να παραδοθούν την Άνοιξη του 2021.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.