Η LUMMA παρουσιάζει το… δικό της Land Rover Defender

Η LUMMA Design εξατομικεύει τον Land Rover Defender και το μετατρέπει σε ένα στιβαρό off-road όχημα, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τον ισχυρισμό της ως καλύτερος οίκος βελτίωσης SUV.

Lumma Design Land Rover DefenderΗ LUMMA χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες διαδικασίες κατασκευής για τις εκτεταμένες τροποποιήσεις του αμαξώματος. Η εμπρός αεροτομή, η πίσω ποδιά, τα πλευρικά σπόϊλερ, η μπροστινή γρίλια και οι νέοι θόλοι των τροχών μεγαλώνουν το μοντέλο κατά 40 χιλιοστά μπροστά και πίσω. Εξαρτήματα με μειωμένο βάρος αφού είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα είτε από πλαστικό πολυουρεθάνης (PUR -RIM). Το αμάξωμα LUMMA συνδυάζει εξελιγμένη αεροδυναμική με μια εντυπωσιακή εμφάνιση: Οι μεγάλες τομές στα φτερά διασφαλίζουν τη βέλτιστη ροή καθαρού αέρα στη μονάδα κίνησης και υπογραμμίζουν επίσης την σπορ, δυναμική εμφάνιση. Ένα επιπλέον πάνελ οροφής με δύο ενσωματωμένους προβολείς τονίζει τον χαρακτήρα εκτός-δρόμου αυτού του κλασικού off-roader.

Lumma Design Land Rover DefenderΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της LAND ROVER

Οι διακριτικές ζάντες αλουμινίου LUMMA ταιριάζουν απόλυτα κάτω από τους μεγαλύτερους θόλους των τροχών. Η γκάμα περιλαμβάνει διαστάσεις τροχού από 19 έως 23 ίντσες και ανάλογα με την προτιμώμενη εφαρμογή, οι ειδικοί του SUV εξοπλίζουν τον Defender με ελαστικά για άσφαλτο ή για off-road.

Lumma Design Land Rover Defender
Ως συμπλήρωμα του υπάρχοντος εσωτερικού, η LUMMA προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών εξατομίκευσης – από ένα εξατομικευμένο σετ χαλιών δαπέδου έως πεντάλ αλουμινίου ή ακόμη και ένα πλήρες δερμάτινο εσωτερικό. Παράλληλα έχουν ήδη δοκιμαστεί ισχυρές βελτιώσεις απόδοσης και συστήματα εξάτμισης με σπορ ήχο. Τα πρώτα Defender 5.0 Top αναμένεται να παραδοθούν την Άνοιξη του 2021.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.