Η LEXUS αποκαλύπτει τον Απρίλιο, το πλήρως ηλεκτρικό RZ

Η Lexus ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αποκαλύψει το νέο της πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο, το RZ 450e, κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας εκδήλωσης που θα μεταδοθεί στις 20 Απριλίου 2022 στις 12:00 μ.μ. CET εδώ:

LEXUS-RZ CYPRUS DIKRAN OUZOYNIANΤο νέο Lexus RZ αναπτύχθηκε προσαρμοσμένο στη  φιλοσοφία «Lexus Driving Signature», και αποτελεί το πρώτο αποκλειστικά Lexus BEV (Battery Electric Vehicle).

Πρόκειται για ένα επαναστατικό μοντέλο που αναμένεται τόσο σχεδιαστικά, όσο και μηχανικά να θέσει ένα νέο σημείο αναφοράς σε ό,τι αφορά στην εμπειρία της premium οδήγησης.Το πλήρως ηλεκτρικό Lexus RZ παρέχει στον οδηγό μια απόλυτη αίσθηση αυτοπεποίθησης, ελέγχου και άνεσης ως αποτέλεσμα της σχολαστικά δομημένης και οικείας σύνδεσης του οδηγού με το αυτοκίνητό του

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.