Η Hyundai παρουσιάζει το όραμα της για ηλεκτροκίνηση επιδόσεων

Η θυγατρική μάρκα σειράς N της Hyundai αποκαλύπτει το όραμα της για ηλεκτροκίνηση υψηλών επιδόσεων, που αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Εταιρείας για ανάπτυξη τεχνολογιών με μηδενικούς ρύπους. Τα δύο αυτά πειραματικά μοντέλα είναι ενδεικτικά της φιλοδοξίας της Hyundai για να γίνει πρωτοπόρος σ’ ένα μέλλον χωρίς ρύπους.

HYUNDAI NVision hyundai cyprus ctc automotiveΤα εργαστηριακά αυτά πρωτότυπα χρησιμοποιούν προχωρημένες τεχνολογίες οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν στα αυτοκίνητα του μέλλοντος. Το RN22e βασισμένο στο IONIQ 6 και στην πλατφόρμα Electric-Global Modular (E-GMP) θέτει νέα επίπεδα υψηλών επιδόσεων στα ηλεκτρικά οχήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

Το N Vision 74 συνδυάζει τεχνολογία ηλεκτροκίνησης με σύστημα καυσίμων κυψελών υδρογόνου και είναι το πρώτο της σειράς Ν της Hyundai που εξερευνά σε βάθος την ευχαρίστηση στην οδήγηση στην εποχή της ηλεκτρικής τεχνολογίας. “To RN22e και το N Vision 74 διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη στρατηγική ανάπτυξη ολόκληρης της γκάμας μοντέλων της Hyundai, ειδικά των ηλεκτρικών υψηλών επιδόσεων”, δήλωσε ο Thomas Schemera, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρς της Hyundai.HYUNDAI RN22e hyundai cyprus ctc automotive

O Till Wartenberg, Αντιπρόεδος και επικεφαλής της Μάρκας N της Hyundai, δήλωσε με τη σειρά του: “Σε μόλις επτά χρόνια η σειρά Ν έγινε η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη μάρκα. Προχωρά και θέτει νέα επίπδεα στις υψηλές επιδόσες. Είναι με μεγάλο ενθουσιασμό που ανοίγουμε αυτό το κεφάλαιο και θα πραγματοποίησουμε αυτό το στόχο μέσα από τη δημιουργικότητα, τη μηχανολογική μας  πείρα και γνώση και το ανταγωνιστικό μας πνεύμα”.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.