Η Hyundai γιορτάζει την αναγέννηση του πειραματικού μοντέλου Pony, το 1974!

Η Hyundai γιόρτασε την αποκατάσταση του πειραματικού μοντέλου Pony, του 1974, σε ειδική εκδήλωση που έγινε στη Villa Pliniana, στη λίμνη Como της Ιταλίας. Η εκδήλωση ήταν αφορμή για συνάντηση παλαιών και νέων μηχανικών και σχεδιαστών της Hyundai, προς τιμήν της αποκατάστασης του μοντέλου που αποτέλεσε την αρχή για τη σειρά Pony της εταιρείας.

HYUNDAI PONY HYUNDAI CYPRUS 1974 CTC AUTOMOTIVE LTD AUTOKINITOCYΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

Για το Pony, η Hyundai είχε συνεργαστεί με τον ιταλικό οίκο δημιουργών Giugiaro και συγκεκριμένα με τον επινοητή του Giorgetto Giugiaro, ο οποίος φρόντισε για την πρώτη παρουσίαση του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Τορίνο το 1974.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η Hyundai παρουσίασε το πειραματικό N Vision 74, που είναι προϊόν έμπνευσης από το πειραματικό Pony. Αυτά τα δύο μοντέλα αντιπροσωπεύουν το σήμερα το παρελθόν και μέλλον της Hyundai και απεικονίζουν τη συνέχιση της φιλόδοξης πορείας της εταιρείας.

“Παρά τη φτωχή βιομηχανική εικόνα της Κορέας στη δεκαετία του ’70, ο ιδρυτής της Hyundai έδωσε όλο το είναι του για να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της οικονομίας της χώρας στη μεταπολεμική περίοδο. Εκφράζω της ευχαριστίες μου σε όσους από την Ιταλία και την Κορέα διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην τότε επιτυχία του Pony που ενίσχυσε σημαντικά τη βιομηχανία της χώρας”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Hyundai.

TOP 10: Δειτε τα ετοιμοπαραδοτα

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK