Η DS παρουσίασε το νέο DS 3 στο Σαλόνι του Παρισιού

Το νέο DS 3 έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού. Ο σχεδιασμός του συνιστά την απόλυτη ισορροπία μεταξύ γραμμών και επιπέδων. Οι πιο εμφανείς διαφορές, παρουσιάζονται στην εμπρός όψη του αυτοκινήτου, όπου ο δυναμισμός και η στιβαρότητα έχουν ενταθεί, τη στιγμή που η κομψότητα παραμένει το κυρίαρχο στοιχείο της εμφάνισης.

DS 3 GEO PAVLIDES DS CYPRUSΟι νέοι προβολείς LED εισάγουν μια πιο δυναμική σχεδίαση και δίνουν στο Νέο DS 3 μια πιο ξεχωριστή εμφάνιση με τρεις μονάδες LED που τονίζονται από το φόντο σε σατινέ χρώμιο. Το DS MATRIX LED VISION, με έξυπνο έλεγχο και αυτόματη μεγάλη σκάλα για μέγιστη άνεση και ασφάλεια στις μετακινήσεις, προσφέρεται επίσης προαιρετικά. Τα νέα φώτα ημέρας αποτελούνται από δύο γραμμές LED τοποθετημένες κάθετα στις δύο πλευρές του μπροστινού μέρους.

Το νέο DS 3 έχει εξελιχθεί τόσο στιλιστικά, όσο και τεχνικά. Η νέα αεροτομή και η μάσκα έχουν επανασχεδιαστεί για να βελτιστοποιήσουν την αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου. Η προσοχή στη λεπτομέρεια δίνεται επίσης στο φινίρισμα των σημάτων που τοποθετούνται στη μάσκα και το καπό με την προσθήκη ενός ανάγλυφου ένθετου Clous de Paris και μια ποικιλία χρωμάτων ανάλογα με την έκδοση του μοντέλου.

Στο εσωτερικό, το νέο τιμόνι ορίζει μια πολύ ανώτερη εικόνα για τη θέση του οδηγού, ενώ ταυτόχρονα, η υιοθέτηση νέας διάταξης των χειριστηρίων και των διακοπτών για το infotainment, σε συνδυασμό με τα χειριστήρια για τα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, ολοκληρώνουν την νέα εμφάνιση. Μια νέα κεντρική οθόνη υψηλής ευκρίνειας 10,3 ιντσών προσφέρεται τώρα ως στάνταρ, με το νέο ενσωματωμένο σύστημα ψυχαγωγίας DS IRIS SYSTEM.

Το νέο DS 3 κατασκευάζεται αποκλειστικά στο Poissy στην περιοχή του Παρισιού, με εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου και αμιγώς ηλεκτρικού. Οι κινητήρες καθώς και ο νέος ηλεκτροκινητήρας και η μπαταρία αυξημένης χωρητικότητας κατασκευάζονται επίσης στη Γαλλία.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK