Η Cupra παρουσιάζει το UrbanRebel Concept

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου (ΙΑΑ) θα είναι ο χώρος στον οποίο η Cupra θα παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο και μάλιστα με χαρακτήρα. Ένα πρωτότυπο με αστικό χαρακτήρα 100% ηλεκτρικό και μάλιστα… επιδόσεων! Κάτι που αντιπροσωπεύει και την αντίληψη της εταιρείας για ένα υψηλών επιδόσεων ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης.

CUPRA UrbanRebel ConceptΤο CUPRA UrbanRebel Concept συνδυάζει καθαρό ηλεκτρισμό, βιωσιμότητα και απόδοση με τη συναρπαστική αισθητική του εικονικού κόσμου. Δίνει μια ιδέα για τη μελλοντική γλώσσα σχεδιασμού του αστικού ηλεκτρικού οχήματος, που θα λανσαριστεί το 2025.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τρίτος φετινός αγώνας για τον Τζιωρτζή στην Τσεχία

Οι αγώνες είναι ένα βασικό κομμάτι του DNA της CUPRA και γι ‘αυτό η εταιρεία αποφάσισε να παρουσιάσει το όραμα του 100% ηλεκτρικού αστικού οχήματός της πρώτα ως ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο με τολμηρή, συναρπαστική, αιχμηρή εμφάνιση. Από την εικόνα του teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται η μεγάλη πίσω αεροτομή και το  ενσωματωμένο LED φωτιστικό σώμα.

Το CUPRA UrbanRebel Concept θα παρουσιαστεί ψηφιακά την επόμενη εβδομάδα και στη συνέχεια θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στη φετινή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου την μεθεπόμενη βδομάδα.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.