Η BMW και η «Μαύρη Χήρα» των Marvel Studios ενώνουν τις δυνάμεις τους (VIDEO)

Η BMW X3 κάνει το ντεμπούτο της στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel (MCU), δίπλα στις ηθοποιούς Scarlett Johansson και Florence Pugh.

BMW CYPRUS CHAR PILAKOUTAS MARVEL BLACK WIDOW BMW X3Η BMW και τα Marvel Studios συνεργάζονται για πρώτη φορά στην ταινία “Black Widow,” που πρόκειται να κυκλοφορήσει σήμερα 8 Ιουλίου. Το γεμάτο δράση κατασκοπευτικό θρίλερ του MCU (Marvel Cinematic Universe) είναι η τέλεια κινηματογραφική ταινία για την ανάδειξη της BMW X3. Στη δράση συμμετέχει και η πρώτη BMW Σειρά 2 Gran Coupé. Αποκλειστικά πλάνα από τα γυρίσματα ήδη προβάλλονται μέσω του καναλιού της μάρκας BMW στο YouTube .

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της BMW

Η BMW και τα Marvel Studios προτίθενται να συνεχίσουν τη συνεργασία και πέρα από την ταινία “Black Widow.”

Η ‘Μαύρη Χήρα’ των Marvel Studios είναι γεμάτη από συναρπαστικές σκηνές δράσης. Τα γυρίσματα ήταν τεστ αντοχής, δοκιμάζοντας τα όρια όχι μόνο των πρωταγωνιστών αλλά και των αυτοκινήτων συμπρωταγωνιστών τους. Αυτό είναι κάτι που οι επισκέπτες του BMW Welt στο Μόναχο θα μπορέσουν να βιώσουν από πρώτο χέρι στα πλαίσια ειδικής έκθεσης που προγραμματίζεται να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες και θα συμπίπτει με το ξεκίνημα της προβολής της ταινίας. Φιλοξενεί τα original αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία, τα οποία μεταφέρθηκαν από το πλατό, αποτελώντας ειδικά εκθέματα.

Δείτε επίσης: Ένας έρωτας μεγάλος: Walter Röhrl και Porsche 924 GTS Rally

Στο γεμάτο δράση κατασκοπευτικό θρίλερ των Marvel Studios, “Black Widow,” η Natasha Romanoff γνωστή και ως Μαύρη Χήρα έρχεται αντιμέτωπη με σκοτεινές σελίδες του παρελθόντος της, όταν αναδύεται στην επιφάνεια μια επικίνδυνη σκευωρία από τα παλιά. Καταδιωκόμενη από μια δύναμη αποφασισμένη να την εξουδετερώσει μέχρι τελικής πτώσεως, η Natasha πρέπει να αποκαταστήσει το παρελθόν και τις διαλυμένες σχέσεις που άφησε σε εκκρεμότητα ως κατάσκοπος, πολύ πριν γίνει Τιμωρός.  Η Scarlett Johansson υποδύεται πάλι τη Natasha/Μαύρη Χήρα, η Florence Pugh πρωταγωνιστεί ως Yelena, ο David Harbour παίζει το ρόλο του Alexei/The Red Guardian, και η Rachel Weisz είναι η Melina. Η σκηνοθεσία είναι της Cate Shortland και η παραγωγή του Kevin Feige.

Δείτε το trailer της ταινίας παρακάτω: