Η Audi εγκαθιστά φορτιστές στο αρχηγείο της FC Bayern

Audi – FC Bayern

Audi equips FC Bayern training grounds with charging pointsΣτο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της Audi με την FC Bayern Μονάχου η γερμανική εταιρία θα εγκαταστήσει 38 φορτιστές στα κεντρικά γραφεία της ομάδας. Έχοντας ανανεώσει τη συνεργασία τους έως το 2029 η Audi και η FC Bayern Μονάχου κάνουν το επόμενο βήμα προς την εποχή της ηλεκτροκίνησης με την συμφωνία εγκατάστασης φορτιστών στο αρχηγείο και προπονητικό κέντρο της ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της AUDI

Ο πρόεδρος της FC Bayern, Karl-Heinz Rummenigge και η Hildegard Wortmann εκ μέρους της Audi υπέγραψαν το σύμφωνο για την τοποθέτηση 38 συνολικά φορτιστών. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα και να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Αυτό σημαίνει πως οι υποδομές θα είναι έτοιμες για την επόμενη σεζόν της Bundesliga ώστε οι παίκτες της FC Bayern – πολλοί από τους οποίους οδηγούν το Audi e-tron – αλλά και το προσωπικό της ομάδας να μπορούν να φορτίζουν τα αυτοκίνητά τους κατά τις προπονήσεις και την παραμονή τους στα κεντρικά της ομάδας.

Audi equips FC Bayern training grounds with charging pointsΜάλιστα μέσα στην επόμενη χρονιά η Audi σχεδιάζει την εγκατάσταση μεγάλου αριθμού φορτιστών και στο Allianz Arena του Μονάχου προκειμένου να διευκολύνει τους επισκέπτες και τους οπαδούς της ομάδας. Στο πλαίσιο της νέα συμφωνίας μάλιστα η Audi και η FC Bayern θα προχωρήσουν στη διεξαγωγή καμπάνιας για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Formula E: Έτοιμη η Audi για 6 αγώνες σε 9 μέρες

Μέχρι το τέλος της χρονιάς περισσότερα από τα μισά αυτοκίνητα που έχουν διατεθεί από την Audi στη FC Bayern θα είναι ηλεκτροκίνητα κάτι που σημαίνει πως οι συνολικές εκπομπές του στόλου της FC Bayern θα είναι κάτω από τα 95 γρ/χλμ. Είναι σίγουρο μάλιστα πως πολλά από τα αστέρια της ομάδας θα αφήσουν τις συμβατικές γρήγορες εκδόσεις των Audi που οδηγούν σήμερα για να επιλέξουν το νέο Audi e-tron S των 503 ίππων και σχεδόν 100 χλγμ ροπής με τις επιδόσεις supercar.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.