H VINFAST η πρώτη νικήτρια του βραβείου AUTOBEST “RISING STAR” AWARD

Ο ανεξάρτητος δημοσιογραφικός οργανισμός AUTOBEST απένειμε στην VINFAST το νέο βραβείο `The Rising Star` αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη γρήγορα εξέλιξη της εταιρείας από το Βιετνάμ Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Σε λιγότερα από 4 χρόνια, η VINFAST εξελίχθηκε από μια πετυχημένη start-up προσπάθεια σε μια παγκόσμια, τεχνικά εξελιγμένη, εταιρεία αυτοκινήτων, που σπρώχνει την βιομηχανία με τα επιτεύγματα της. Ο AUTOBEST αναγνωρίζει την πλούσια καμπάνια Ευρωπαϊκών κυκλοφοριών της εταιρείας, την αμιγώς ηλεκτρική της γκάμα και δέσμευση να παρέχει κορυφαία πελατειακή εξυπηρέτηση σε όλο της το δίκτυο.  

AUTOBEST απένειμε στην VINFAST το νέο βραβείο `The Rising Star`Η απονομή έγινε κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Σαλονιού στο Παρίσι ακριβώς τέσσερα χρόνια μετά την απονομή του βραβείου του «A Star Is Born» της AUTOBEST προς τη VINFAST.

Η AUTOBEST επέλεξε την VINFAST βάση της στρατηγικής της, τα προϊόντα της, την ετοιμότητα της και το κύρος της πριν να λάβει την απόφαση της. Η VINFAST αναγνωρίστηκε για τη δέσμευση της στην Ευρωπαϊκή αγορά με πέραν του ενός αυτοκινήτου (τέσσερα, συνολικά, αυτοκίνητα), την ευελιξία αγοράς που παρέχει στον πελάτη, καινοτομία, περιβαλλοντική προσέγγιση, υποδομή, εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών.

«Το 2018, η VINFAST έκανε το ντεμπούτο της με ένα φιλόδοξο σχέδιο που παραδοσιακά θα χρειαζόταν ένα μακρύ ταξίδι για να επιτύχει τους στόχους που έβαλε. Αλλά μόλις τέσσερα χρόνια αργότερα, αναγνωρίζουμε τη θεαματική άνοδο της VINFAST όχι μόνο ως ο πρώτος παγκόσμιος κατασκευαστής οχημάτων του Βιετνάμ αλλά και ως ένας από τους πρώτους παγκοσμίως που σταμάτησε την παραγωγή οχημάτων εσωτερικής καύσης για μια στρατηγική αποκλειστικά ηλεκτρική» δήλωσε ο κ. Dan Vardie, ιδρυτής και πρόεδρος της AUTOBEST. «Η VINFAST κινήθηκε με απίστευτη ταχύτητα, από την κατασκευή ενός άκρως αυτοματοποιημένου συγκροτήματος παραγωγής με κορυφαία επεκτασιμότητα στην περιοχή του, ξεκινώντας συνεργασίες με παγκοσμίου φήμης προμηθευτές, μέχρι την ανακοίνωση μιας σειράς ηλεκτρικών αυτοκινήτων και μιας ισχυρής ευρωπαϊκής στρατηγικής κυκλοφοριών. Η VINFAST έχει αποδείξει ότι ηγείται της ομάδας των φιλόδοξων νέων εμπορικών σημάτων αυτοκινήτων. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να απονείμουμε στην ομάδα αυτό το βραβείο και να την καλωσορίσουμε επίσημα στην Ευρώπη».

AUTOBEST απένειμε στην VINFAST το νέο βραβείο `The Rising Star`VINFAST: Η VinFast – μέλος του Vingroup – οραματίστηκε να οδηγήσει την παγκόσμια επανάσταση των έξυπνων ηλεκτρικών οχημάτων. H VinFast ιδρύθηκε το 2017 και διαθέτει ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα κατασκευής αυτοκινήτων με παγκόσμια κορυφαία επεκτασιμότητα που μπορεί να υπερηφανεύεται για αυτοματισμό έως και 90% στο Hai Phong του Βιετνάμ.

Ιδιαίτερα προσηλωμένη στην αποστολή για ένα βιώσιμο μέλλον για όλους, η VinFast καινοτομεί συνεχώς για να φέρνει προϊόντα υψηλής ποιότητας, προηγμένες έξυπνες υπηρεσίες, απρόσκοπτες εμπειρίες πελατών και στρατηγική τιμολόγησης για να εμπνεύσει τους παγκόσμιους πελάτες να δημιουργήσουν από κοινού ένα μέλλον έξυπνης κινητικότητας και έναν βιώσιμο πλανήτη.

VINGROUP: Η Vingroup ιδρύθηκε το 1993 και είναι ένας από τους κορυφαίους ιδιωτικούς ομίλους ετερογενών δραστηριοτήτων στην περιοχή, με συνολική κεφαλαιοποίηση 35 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τρεις εισηγμένες εταιρείες (από τις 4 Νοεμβρίου 2021). Η Vingroup εστιάζει επί του παρόντος σε τρεις βασικούς τομείς: Τεχνολογία/Βιομηχανία, Υπηρεσίες και Κοινωνικές Επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Petros Soutzis has spent 39 years as a motoring journalist, driven by his passion, dedication, and extensive experience in everything related to cars. As a Cypriot journalist, he is the only representative from his country in the COTY committee (Car of the year). He is also a Vice President and a founding member of the Autobest Association, which elects the European Best Buy Car of the Year. These same qualities have been the cornerstone of autokinito.com.cy, which has become the go-to site for everyone who loves cars, motorsports, or anyone simply interested in purchasing a car in Cyprus.