H Seat αναλαμβάνει να εμβολιάσει τη Βαρκελώνη

H SEAT S.A. έχει ήδη ξεκινήσει τον εμβολιασμό των πολιτών της Βαρκελώνης χρησιμοποιώντας τα φορτηγά με τα οποία ταξιδεύει η ομάδα στις πίστες του κόσμου για να διαγωνιστεί. Τα φορτηγά αυτά τροποποιήθηκαν για χρήση στην υγειονομική περίθαλψη μετά από συμφωνία που επιτεύχθηκε με την Generalitat de Catalunya τον Φεβρουάριο.

Τα φορτηγά βρίσκονται στη γειτονιά Born της Βαρκελώνης και οι δόσεις θα χορηγούνται χωρίς προηγούμενο ραντεβού, από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ., 7 ημέρες την εβδομάδα. Ο στόχος είναι να επιταχυνθούν οι εμβολιασμοί μεταξύ των πολιτών, ειδικότερα στους πολίτες άνω των 40 ετών και σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες και δεν έχουν απευθείας πρόσβαση στα συνήθη σημεία εμβολιασμών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της SEAT

Εκτός από το φορτηγό, το οποίο θα μετακινείτε όπου χρειάζεται, η SEAT S.A. θα διαθέσει επίσης το ιατρικό προσωπικό της, το οποίο διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία στη χορήγηση του εμβολίου COVID-19. Μέχρι σήμερα, έχουν διανείμει περισσότερες από 20.000 δόσεις εμβολίου στους εργαζομένους της SEAT S.A., μαζί με υπαλλήλους που συνδέονται με τον Όμιλο Volkswagen αλλά και με εταιρείες προμηθευτών. Προς το παρόν, το 91% των εργαζομένων στη SEAT έχουν τουλάχιστον μία δόση εμβολίου και πριν από τον Αύγουστο άπαντες θα λάβουν και την δεύτερη δόση.

TOP 10: Τα 10 φθηνότερα SUV της Κυπριακής αγοράςΑπό την πρώτη στιγμή έξαρσης της πανδημίας, η SEAT S.A. έχει δεσμευτεί να βοηθήσει την κοινωνία. Εκτός από την κατασκευή υγειονομικών πόρων για δωρεά σε ιατρικά κέντρα λόγω έλλειψης υλικού (αναπνευστήρες και μάσκες), η εταιρεία ήταν η πρώτη στην Ισπανία που πραγματοποίησε δοκιμές PCR στους 15.000 υπαλλήλους της για να εγγυηθεί την υγεία τους και να αποφύγει τη μετάδοση του COVID-19, τη στιγμή που αποφασίστηκε να ξαναρχίσει σταδιακά η δραστηριότητα. Σήμερα, η SEAT S.A. πραγματοποιεί περίπου 4.500 δοκιμές αντιγόνων κάθε μέρα για να ανιχνεύσει ασυμπτωματικά περιστατικά. Χάρη σε αυτήν τη στρατηγική, κατάφερε να διατηρήσει την παραγωγική της δραστηριότητα με σχεδόν καμία μόλυνση στις εγκαταστάσεις της.

Επιπλέον, τον Μάιο, η εταιρεία άρχισε να εμβολιάζει τους εργαζομένους της και τους εργαζομένους από τον όμιλο Volkswagen και τους προμηθευτές της εταιρείας, σύμφωνα με τα σχέδια που έθεσε η κυβέρνηση της Καταλονίας. Πριν από λίγες εβδομάδες, η SEAT S.A. κατέληξε σε συμφωνία με την κυβέρνηση των Βαλεαρίδων Νήσων για να βοηθήσει στη διαδικασία εμβολιασμού των πολιτών της. Για να επιταχύνει τη διαδικασία εμβολιασμού, η SEAT SA διαθέτει τρία από τα φορτηγά της στη Μαγιόρκα, τη Μινόρκα και την Ίμπιζα, με οκτώ άτομα ανά φορτηγό, που έχουν ήδη χορηγήσει περισσότερες από 8.000 δόσεις.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.