H Brembo παρουσιάζει το SENSIFY™ (βίντεο)

Η Brembo παρουσιάζει στην παγκόσμια αγορά το SENSIFY™, ένα νέο πρωτοποριακό έξυπνο σύστημα πέδησης που ενσωματώνει το πιο προηγμένο λογισμικό, βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη με τα παγκοσμίου φήμης εξαρτήματα φρένων της εταιρείας.

BREMBO SENSIFY PEDAL BOXΤο SENSIFY™ συνδυάζει το τρέχον χαρτοφυλάκιο προϊόντων Brembo με δαγκάνες, δίσκους και υλικά τριβής με ψηφιακή τεχνολογία και τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσει μια ευέλικτη και επαναστατική πλατφόρμα που περιλαμβάνει λογισμικό, προγνωστικούς αλγόριθμους και διαχείριση δεδομένων για τον ψηφιακό έλεγχο του συστήματος πέδησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Απόλυτα επιτυχημένο το 2021 για τη ŠKODA Motorsport

Το SENSIFY™ δεν είναι πλέον απλώς ένα άθροισμα των μερών του, αλλά ένα οικοσύστημα, όπου η τεχνητή νοημοσύνη και το λογισμικό εργάζονται αρμονικά μαζί. Η συλλογή δεδομένων αξιοποιείται για τη βελτίωση της εμπειρίας του οδηγού και επιτρέπει στο σύστημα να ενημερώνεται συνεχώς.

BREMBO SENSIFY FRONT BRAKE SYSTEM«Με το SENSIFY™, η Brembo φτάνει νέα ύψη με ένα σύστημα πέδησης, ανοίγοντας εντελώς νέες ευκαιρίες στους οδηγούς να βελτιώσουν την εμπειρία τους στο δρόμο και να προσαρμόσουν την απόκριση των φρένων στο δικό τους στυλ οδήγησης. Το SENSIFY™ προσφέρει στους οδηγούς την ηρεμία που αναζητούν», λέει ο Daniele Schillaci, Διευθύνων Σύμβουλος της Brembo. «Το SENSIFY™ αγκαλιάζει πλήρως το όραμά μας – Μετατρέποντας την Ενέργεια σε Έμπνευση – και είναι άλλο ένα σημαντικό βήμα μπροστά στην παροχή προηγμένων, καινοτόμων, έξυπνων και βιώσιμων λύσεων στην αυτοκινητοβιομηχανία».

Το SENSIFY™ προέρχεται από τη συγχώνευση δύο λέξεων: SENSE που είναι μια ικανότητα με την οποία ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται ένα εξωτερικό ερέθισμα και SIMPLIFY που σημαίνει απλότητα στην εγκατάσταση στην καλύτερη περίπτωση του προϊόντος σε αρμονία με το όχημα. Ως εκ τούτου, το SENSIFY™ προσφέρει συνεχώς το καλύτερο από τους δύο κόσμους: απόλαυση οδήγησης και απόλυτη ασφάλεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμιο ντεμπούτο για την Τουρκική μάρκα Togg στο Las Vegas

Είναι διαισθητικό, ανταποκρίνεται άμεσα και προσφέρει στον οδηγό την αναμενόμενη απόδοση όταν χρειάζεται, σε συνδυασμό με εξαιρετικό έλεγχο. Το SENSIFY™ έχει εξελιχθεί μέσα από την κληρονομιά και την τεχνογνωσία της Brembo. Συνδυάζει τη σχεδίαση των καλύτερων εξαρτημάτων πέδησης με την ενσωμάτωση ψηφιακού εγκεφάλου και αισθητήρων που ελέγχουν κάθε φρένο ανεξάρτητα. Το αποτέλεσμα είναι πιο ακριβής χειρισμός αυτοκινήτου, αυξημένη απόδοση και αυτοπεποίθηση: μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.

BREMBO SENSIFY ELECTRO IDRAULIC ACTUATORΤο SENSIFY™ είναι επίσης μια πιο βιώσιμη λύση πέδησης. Χάρη στη βελτιστοποιημένη δράση πέδησης σε κάθε τροχό σε συνδυασμό με την απουσία οπισθέλκουσας μεταξύ τακακιών και δίσκων, οι εκπομπές ελαχιστοποιούνται.

Επιπλέον, το SENSIFY™ ανοίγει ευκαιρίες στον σχεδιασμό αυτοκινήτων, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία στους κατασκευαστές αυτοκινήτων και απλοποιώντας την ενσωμάτωση σε οποιαδήποτε ηλεκτρική πλατφόρμα και κινητήρα εσωτερικής καύσης – από super sport μέχρι αυτοκίνητο πόλης και, ενδεχομένως, στα πιο πρόσφατα επαγγελματικά οχήματα.

Το SENSIFY™ αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά από τις αρχές του 2024.

Δείτε το βίντεο εδώ: 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.