«Φέτος με κόκκινο να βάψουμε μόνο τα… αυγά μας!»

Δεν πρόκειται για ένα δημοσιογραφικό τίτλο σε ένα άρθρο. Είναι ένα από τα σλόγκαν διαφημιστικής καμπάνιας, και μάλιστα διαχρονικό!

«Φέτος με κόκκινο να βάψουμε μόνο τα… αυγά μας!»Μια καμπάνια από την Toyota Ελλάς που έγινε πριν από… 29 χρόνια! Μάλιστα, καλά ακούσατε. Ήταν το 1992 όπου η διοργάνωση και υλοποίηση του έγινε από το γραφείο Action (Action Global Communications σήμερα) σε μια από τις πρώτες του εκδηλώσεις με το άνοιγμα του γραφείου στην Ελλάδα. Επικεφαλής του γραφείου του Τόνι Χριστοδούλου, ο αείμνηστος Λάκης Τσέλεπος.

«Φέτος με κόκκινο να βάψουμε μόνο τα… αυγά μας!»Στη φωτογραφία, μεταξύ άλλων, διακρίνονται ο Πρόεδρος της Toyota Ελλάς Τάκης Αθανασόπουλος και ο διακεκριμένος Έλληνας γελοιογράφος, εικονογράφος και γραφίστας Σπύρος Ορνεράκης.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.