«Φέτος με κόκκινο να βάψουμε μόνο τα… αυγά μας!»

Δεν πρόκειται για ένα δημοσιογραφικό τίτλο σε ένα άρθρο. Είναι ένα από τα σλόγκαν διαφημιστικής καμπάνιας, και μάλιστα διαχρονικό!

«Φέτος με κόκκινο να βάψουμε μόνο τα… αυγά μας!»Μια καμπάνια από την Toyota Ελλάς που έγινε πριν από… 29 χρόνια! Μάλιστα, καλά ακούσατε. Ήταν το 1992 όπου η διοργάνωση και υλοποίηση του έγινε από το γραφείο Action (Action Global Communications σήμερα) σε μια από τις πρώτες του εκδηλώσεις με το άνοιγμα του γραφείου στην Ελλάδα. Επικεφαλής του γραφείου του Τόνι Χριστοδούλου, ο αείμνηστος Λάκης Τσέλεπος.

«Φέτος με κόκκινο να βάψουμε μόνο τα… αυγά μας!»Στη φωτογραφία, μεταξύ άλλων, διακρίνονται ο Πρόεδρος της Toyota Ελλάς Τάκης Αθανασόπουλος και ο διακεκριμένος Έλληνας γελοιογράφος, εικονογράφος και γραφίστας Σπύρος Ορνεράκης.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.