Εξηλεκτρισμένη γκάμα και αύξηση πωλήσεων για την ΚΙΑ

Η Kia θα συνεχίσει να αναπτύσσει τη γκάμα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της ώστε να περιλαμβάνει 14 ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία (BEV) μέχρι το 2027, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας σειράς ηλεκτρικών οχημάτων μικρού και μεσαίου μεγέθους από το 2025. Η εταιρεία στοχεύει στην πώληση 4 εκατομμυρίων οχημάτων ετησίως έως το 2030, εκ των οποίων τα 1,2 εκατομμύρια θα είναι BEV.

KIA CYPRUS ELECTRIC CARSΤα πρόσφατα αποτελέσματα πωλήσεων που ανακοινώθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA) υπογραμμίζουν την αυξανόμενη ζήτηση για τη γκάμα των μοντέλων της Kia. Το μερίδιο αγοράς της Kia στην ευρωπαϊκή αγορά για τους πρώτους εννέα μήνες του 2022 αυξήθηκε στο 5,1%, σημειώνοντας σημαντική αύξηση σε σχέση με το 4,2% που σημειώθηκε την ίδια περίοδο πέρυσι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της KIA

Οι ταξινομήσεις της Kia στις αγορές της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου έφτασαν τις 425.882 μονάδες από τον Ιανουάριο έως το τέλος Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας αύξηση 9,8% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι λαμβανομένου υπόψη ότι η συνολική αγορά επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ συρρικνώθηκε κατά 9,9%.

Τα 10 ακριβότερα αυτοκίνητα της στρογγυλής θεάς!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.