Εργοστασιακές βελτιώσεις για το ανανεωμένο Civic Type R

Τις δικές της βελτιώσεις φαίνεται να κυκλοφορεί η Honda για το ανανεωμένο Civic Type R (FK8).

Honda Civic Type R FK8Το, αρκετά έντονα σχεδιασμένο, γρήγορο hatchback πλέον έχει επιπλέον εξοπλισμό δια χειρός Honda, ξεκινώντας με Championship White ζάντες που αφαιρούν συνολικά 8.4 κιλά βάρος από το αυτοκίνητο. Ο σχεδιασμός του φαίνεται να είναι βασισμένος στις ζάντες του αγωνιστικού NSX GT500 Super GT.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  Τα 10 αγαπημένα μας Ιαπωνικά όπλα των 90’s (Photos)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα γρηγορότερα μπροστινοκίνητα στην «Πράσινη Κόλαση»

Οι ζάντες είναι η πιο ακριβή επιλογή για τις βελτιώσεις αυτές που προσφέρει το Honda Access, ενώ η δεύτερη πιο ακριβή είναι η πίσω πτέρυγα, φτιαγμένη εντελώς από carbon ενώ στους εσωτερικούς χώρους υπάρχει φωτιστική επένδυση (κόκκινο φως, εννοείται) αλλά και ένα δερμάτινο λεβιέ ταχυτήτων για να αντικαταστήσει το αλουμίνιο το οποίο παγώνει τον χειμώνα και ψήνεται το καλοκαίρι!

Honda Civic Type R 2020

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HONDA

Εξωτερικά υπάρχουν και άλλες carbon πινελιές, σε κόκκινο χρώμα, τόσο για το κάλυμμα του κινητήρα μπροστά αλλά και στα καθρεφτάκια. Φυσικά η αγορά είναι γεμάτη με επιλογές για βελτιώσεις του συγκεκριμένου μοντέλου, αλλά η Honda ανέκαθεν κυκλοφορούσε τα δικά της κομμάτια για αυτούς που επιλέγουν το πιο εργοστασιακό touch.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.