Έπαθλο UNICARS «Μηχανοκίνητος Αθλητισμός» και «Special Olympics»

Γι΄ άλλη μία χρονιά, στο πλαίσιο της 49ης Γιορτής των Αρίστων, που διοργανώνει εδώ και μισό αιώνα η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) και φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου 2022 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, θα απονεμηθούν και τα δύο Έπαθλα τα οποία πήρε υπό τη σκέπη της η UNICARS.

EAK Motor 2021 - UNICARS - SPECIAL OLYMPICSΤο «Έπαθλο UNICARS Special Olympics», το οποίο «υιοθετήθηκε» από την εταιρεία το 2019 στο πλαίσιο της συνεργασίας με την ΕΑΚ, φέτος θα δοθεί σε αθλητές των Ειδικών Ολυμπιακών που έλαβαν μέρος σε Ημερίδες στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Καλαθοσφαίρισης (σ.σ. 27 Νοεμβρίου με 3 Δεκεμβρίου 2021). Αυτοί είναι οι: Κωνσταντίνος Αναστασίου (Ειδικό Σχολείο Απ. Λουκάς), Στέφανος Μυλωνάς (Νew Hope Special School), Κωνσταντίνος Φωτίου (Α’ Δημοτικό Σχ. Αγίου Δομετίου), Γιώργος Χριστοδούλου (Κέντρο Ημέρας «Το σπίτι του Μάριου), Ανδρέας Φιλίππου (Κέντρο Ημέρας «Αικατερίνειο»), Στυλιάνα Ζήνωνος (Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας) και Αυγουστίνος Πελεκάνος (Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VW

Όσον αφορά το «Έπαθλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού», το οποίο δημιουργήθηκε το 2018 από την ΕΑΚ και ένα χρόνο μετά «υιοθετήθηκε» κι αυτό από την UNICARS, θα δοθεί στον Αλέξανδρο Τσουλόφτα και στον συνοδηγό του Στέλιο Ηλία. Ο Τσουλόφτας στην τρίτη του συμμετοχή σε Ράλλυ Κύπρου κατάφερε να αναδειχθεί νικητής για πρώτη φορά, ενώ έγιναν –μαζί με τον Στέλιο Ηλία– το πρώτο κυπριακό πλήρωμα που κατάφερε να κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. «Ήταν πραγματικά ένα όνειρο για μένα που έγινε πραγματικότητα, κερδίζοντας την ίδια χρονιά (2021) το Διεθνές Ράλλυ Κύπρου και το Πρωτάθλημα Ράλλυ Ελλάδος, αλλά και όλες τις ειδικές διαδρομές και αγώνες που τερματίσαμε. Καταφέραμε να αποδείξουμε ότι η μικρή μας Κύπρος είναι πολύ μεγάλη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με διεθνούς επιπέδου αθλητές» λέει ο Τσουλόφτας.

Για να γίνει εφικτή η διοργάνωση της Γιορτής Αρίστων, η ΕΑΚ ευχαριστεί τους χορηγούς και υποστηρικτές της, για την πολύτιμή τους στήριξη. Τον Μέγα Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου. Τις Cytavision, Unicars, Τράπεζα Κύπρου. Και τις CNP CYPRIALIFE, Hercules και Psaltis Auto Parts. «Χορηγός Ζωντανής Μετάδοσης» της 49ης Γιορτής Αρίστων είναι η Χρυσός Χορηγός της ΕΑΚ, Cytavision. Την καταμέτρηση των ψήφων των Αρίστων πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

top 10: Επτά Ιαπωνικά μοντέλα που αξίζουν τα λεφτά τους

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK