Εννέα βραβεία για τη Hyundai στο θεσμό iF DESIGN AWARDS

Η Hyundai απέσπασε εννιά διακρίσεις στα iF Design Awards 2022, ένα ετήσιο θεσμό που λειτουργεί με εξαιρετική επιτυχία από το 1954. Οι διακρίσεις αποτελούν συνέχεια των οκτώ προηγούμενων χρόνων, γεγονός που αποτελεί αναγνώριση σε διάφορους τομείς, όπως Σχεδιασμό Προϊόντος, Επαγγελματική Καινοτομία, Εσωτερική Αρχιτεκτονική και Επικοινωνία.

Hyundai cyprus awards“Η αναγνώριση της Hyundai αποτελεί μεγάλη τιμή, αφού την καθιερώνει ως αυτοκινητοβιομηχανία που ανοίγει νέους δρόμους στην αυτοκίνηση του σύγχρονου οδηγού, προσφέροντας μεγαλύτερη αξία στην καθημερινότητά του”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος επικεφαλής του Κέντρου Παγκοσμίου Σχεδιασμού της εταιρείας. “Η διεθνής ομάδα σχεδιασμού της Hyundai εργάστηκε χέρι με χέρι με τους μηχανικούς επιστήμονες μας και με πάθος μαζί με γνώση για να δημιουργήσουν νέα προϊόντα, νέους χώρους, νέα επικοινωνία, για να μοιραστούν τις αξίες της εταιρείας με το κοινό”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

Στην κατηγορία Αυτοκινήτων/Οχημάτων το βραβείο ήρθε για το πολυμορφικό (MPV) STARIA,

που κυκλοφόρησε το 2021. Το STARIA μοιάζει εξωτερικά με φουτουριστικό διαστημόπλοιο και προσφέρει εξαιρετική άνεση στον οδηγό και τους επιβάτες. Από τη σειρά προϊόντων της Hyundai Collection, η βράβευση ήρθε για τρία προϊόντα: Το Trip Cart, για μικρές αποστάσεις και πικ-νικ, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά, το Pet House, για ασφαλή μεταφορά κατοικιδίων και η πολύ ελαφριά Μαγνητική Ομπρέλα (μόλις 240γρ.) που προσαρμόζεται εύκολα στις πόρτες του αυτοκινήτου.

Το πειραματικό ηλεκτρικό Hyundai SEVEN (SUEV) βραβεύτηκε στην κατηγορία Επαγγελματική Καινοτομία καθώς και το Robotaxi, που είναι βασισμένο στο IONIQ 5. Στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική, τη διάκριση απέσπασε το Hyundai Motorstudio Busan, που άνοιξε στην πόλη Busan, στη Νότια Κορέα, τον Απρίλιο του 2021. Το περίπτερο της Hyundai στην Έκθεση IAA Mobility 2021 βραβεύτηκε επίσης στην ίδια κατηγορία. Τέλος, την ένατη διάκριση, στην Επικοινωνία, απέσπασε η Έκθεση Βιωσιμότητας της Hyundai με τίτλο: Ο Δρόμος προς τη Βιωσιμότητα.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.