Ένα Lamborghini… go-kart;

Μέσα από τα χρόνια είδαμε διάφορα περίεργα δημιουργήματα και εφευρέσεις να καταλήγουν στα αυτοκίνητα μας, αλλά και αυτοκινητοβιομηχανίες που επέλεξαν να προσθέσουν καφετιέρες αλλά και ποδήλατα μέσα στα αυτοκίνητα τους. Αυτό όμως, πρώτη φορά το βλέπουμε!

xiaomi lamborghini kartΣας παρουσιάζουμε ένα Go-Kart… Lamborghini!. Το καρτ αυτό είναι το Ninebot GoKart Pro και κατασκευάζεται από την κινεζική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Xiaom και είναι επίσημα βαπτισμένο από την θρυλική Lamborghini! Οι κινέζοι συνεργάστηκαν με τους για να κυκλοφορήσουν την «Έκδοση Lamborghini». Είναι γεμάτο με πραγματικά αυτοκόλλητα και σήματα Lamborghini και το γνωστό, φανταχτερό κίτρινο χρώμα σήμα-κατατεθέν της εταιρείας Και δεν σταματάνε εκεί οι πινελιές της Lambo.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 10 αγαπημένα μας Ιαπωνικά όπλα των 90’s (Photos)

xiaomi lamborghini kartΤο Xiaomi Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition έχει τέσσερις λειτουργίες οδήγησης – την «Eco» περιορίζει την ταχύτητα στα 8 km/h, την «Strada» που ανεβάζει την τελική στα 18 km/h, «Sport» που φτάνει τα 28 km/h, και στην κορυφαία «Corsa», που σημαίνει ότι μπορείτε να μεταβείτε στην τελική ταχύτητα των 40 km/h. Για όποιον γνωρίζει την Lamborghini, τουλάχιστον τρία από αυτά τα ονόματα θα ακούγονται πολύ οικεία.  Όσο για την επιτάχυνση, δεν γίνεται καμία αναφορά εκτός από το ότι φτάνει μέχρι και τα 1,02 g! Οι λειτουργίες σε αυτό ελέγχονται μέσω ενός μικρού κόκκινου διακόπτη στο τιμόνι ενώ η συνολική εμβέλεια του είναι περίπου 24 χιλιόμετρα.

xiaomi lamborghini kartΩστόσο, για να καλύψει την έλλειψη εκρηκτικού θορύβου, η έκδοση Lamborghini Edition διαθέτει τέσσερα ηχεία και μια εφαρμογή που προσφέρει τέσσερις διαφορετικούς ήχους Lamborghini! Αυτά περιλαμβάνουν μονοκύλινδρο, δίκύλινδρο, V8 και V12. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη ρύθμιση της κατανομής ισχύος μεταξύ των πίσω τροχών για πιο… drift καταστάσεις! Και πόσα κοστίζει αυτό το παιχνίδι; 1253 ευρώ, που δεν είναι και τόσο άσχημα.