Ένα κινητό γραφείο συσκέψεων από την Nissan

Το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, ο τρόπος που εργαζόμαστε έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά. Καθώς η εξ αποστάσεως εργασία γίνεται πιο διαδεδομένη, προσφέρονται ολοένα και περισσότερες ευκαιρίες για να σκεφτούμε πώς να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τον χρόνο μας κατά την μετακίνησή μας, επιδιώκοντας μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

nissan elgrand mobile conference room - cyprus - char pilakoutasΤο περασμένο καλοκαίρι, η Nissan, σε συνεργασία με τις εταιρείες Dai Nippon Printing, Zenrin, Softbank και Kuwahara, ανέλαβε την πρόκληση να μετατρέψει το μοντέλο Elgrand σε μια κινητή αίθουσα συσκέψεων. Χρησιμοποιώντας ουσιαστικά τον χρόνο ταξιδιού, το κινητό γραφείο εργασίας Elgrand (Elgrand Mobile Work Suite) επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν διασκέψεις μέσω του διαδικτύου, από την άνεση του αυτοκινήτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της NISSAN

Οι δοκιμές σε αυτή τη νέα υπηρεσία κινητικότητας συνεχίζονται ως την λύση για την εκμετάλλευση του χρόνου και των χώρων που προσφέρουν τα ταξίδια, μετατρέποντάς τους σε κάτι χρήσιμο, που η Nissan θεωρεί ότι αξίζει περαιτέρω εξερεύνησης.

nissan elgrand mobile conference room - cyprus - char pilakoutasΚατά τη διάρκεια των δοκιμών, η Nissan έλαβε πολλά θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες. “Ήταν πολύ εύκολο στη χρήση”, δήλωσε ένας συμμετέχων, “και θα ήθελα να δω την υπηρεσία διαθέσιμη για γενική χρήση”. Ένας άλλος συμμετέχων το περιέγραψε ως “έναν πραγματικά άνετο κινητό χώρο για συναντήσεις και είμαι σίγουρος ότι όταν οι άνθρωποι αρχίσουν να το χρησιμοποιούν, δεν θα μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτόν!”.

nissan elgrand mobile conference room - cyprus - char pilakoutasΕίτε βρίσκεστε σε επαγγελματικό ταξίδι είτε πηγαίνετε στο σπίτι από το γραφείο, το Elgrand Mobile Work Suite μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας κατά τη διαδρομή, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε.

TOP 10: Tα γρηγορότερα υβριδικά supercars

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.