Εμφανίστηκε επιτέλους το Chaos (Video)

Χθές, 11 Νοεμβρίου, ο Σπύρος Πανόπουλος ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μια φωτογραφία του Chaos σε πραγματικές διαστάσεις με τίτλο, «Το πιο προηγμένο και το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στη Γη. Έρχεται από την Ελλάδα». Μετά το “Χάος” της αποκάλυψης του Chaos, (με επεξεργασμένες εικόνες) η Spyros Panopoulos Automotive, έδειξε μια πραγματική εικόνα του υπερσύγχρονου θηρίου της.

CHAOS SPYROS PANOPOULOS SPAΠέραν της πολυαναμενόμενης φωτογραφίας, ο Πανόπουλος έδωσε συνέντευξη στην ΕΡΤ, με το Chaos να φαίνεται διακριτικά. Ο ίδιος δήλωσε ότι, η παρουσίαση του Chaos θα γίνει αρχές του 2022 από το Ελληνικό κράτος και θα ακολουθήσει μια παρουσίαση στο εργοστάσιο για τον κοινό.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Top 10: Τα 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2021

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.