Έκδοση Hockenheimring Edition για την Taycan GTS

Για να σηματοδοτήσει την 90ή επέτειο του Hockenheimring, η Porsche παρουσιάζει την πρώτη ειδική έκδοση που βασίζεται στο ηλεκτρικό sport αυτοκίνητο της εταιρείας, την Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition.

Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition 4 a.i motokinisi cyprusΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Στις 9 Ιουνίου στο Στρασβούργο το Gala του Οργανισμού AUTOBEST

Υπάρχουν πολλές μοναδικές λεπτομέρειες που κάνουν αυτήν την ειδική έκδοση να ξεχωρίζει, όπως το χρώμα Stone Grey από το πρόγραμμα προσαρμοσμένων χρωμάτων με λεπτομέρειες σε χρώμα Bronzite. Η Porsche Exclusive Manufaktur προσάρμοσε το εσωτερικό με μαύρες δερμάτινες επενδύσεις που διαθέτουν διακοσμητικές ραφές, καθώς και με πολλά άλλα στοιχεία σε χρώμα Island Green. Σε αρκετά σημεία του αυτοκινήτου, το λογότυπο «90 Jahre Hockenheimring» (90 χρόνια Hockenheimring) αναδεικνύει τον αποκλειστικό χαρακτήρα αυτής της Taycan GTS με ισχύ που φτάνει τους 598 ίππους[1].Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition 4 a.i motokinisi cyprus

Η βασική ιδέα πίσω από τον σχεδιασμό τη ειδικής αυτής έκδοσης ήταν να συνδυαστεί το επετειακό σύνθημα «κινητή εξέλιξη» του Hockenheimring με την «παραδοσιακή κομψότητα». Η ειδική έκδοση θα είναι διαθέσιμη στη Γερμανία και σε άλλες επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές. Ο αποκλειστικός χαρακτήρας αυτού του μοντέλου τονίζεται και με τον εξοπλισμό του: Το κλειδί του οχήματος αποτελεί και την «ταυτότητα» του κατόχου αυτής της ειδικής έκδοσης. Με την «ταυτότητα» αυτή, ο κάτοχος μπορεί να μεταβεί απευθείας στο Porsche Experience Centre (PEC) του Hockenheimring που βρίσκεται στην καρδιά της αγωνιστικής πίστας.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.