Είναι κατάμαυρη και κοστίζει 11.000.000 ευρώ!

Γι αυτούς που τους περισσεύουν 11 εκατομμύρια ευρώ… υπάρχει λύση! Το ολοκαίνουριο – once off – μοντέλο της Bugatti, η La Voiture Noire. Χρειάστηκαν περισσότερες από 65.000 ώρες εξέλιξης, από τους μηχανικούς της Bugatti και, όπως φαίνεται, βασίζεται πάνω στη Chiron.

Bugatti La Voiture NoireΌπως και ο κινητήρας που δεν είναι άλλος από τον W16 quad-turbo 8 λίτρων απόδοσης 1.500 ίππων και 1.600Nm ροπής.

Bugatti La Voiture NoireΈνα μοντέλο που δημιουργήθηκε σαν φόρος τιμής στην Bugatti Type 57 SC Atlantic του Jean Bugatti που για την εποχή του ήταν το ταχύτερο στον κόσμο. Μετά την πρώτη παρουσίαση της στο σαλόνι της Γενεύης πριν δύο χρόνια, τώρα είναι έτοιμο να παραδοθεί στον τυχερό ιδιοκτήτη της. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η τιμή των 11 εκατομμυρίων είναι προ φόρων… αλλά δεν νομίζουμε να υπάρχει πρόβλημα για τον αγοραστή!

Bugatti La Voiture NoireΤο body είναι από ανθρακόνημα, ενώ στα δύο χρόνια που χρειάστηκαν για την εξέλιξη και κατασκευή του, η Bugatti  το δοκίμασε τόσο πίστα και αεροσήραγγα όσο και ειδικά κατασκευασμένους χώρους με προσομοίωση όλων των ακραίων κλιματικών συνθηκών του πλανήτη μας.

Top 10: Τα 5 πιο περίεργα "extras" αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν ποτέ

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.