Έχασε τη ζωή του σε ατύχημα με snowmobile o Ken Block

Ο διάσημος στάντμαν, οδηγός αγώνων και ιδρυτής της Hoonigan, Ken Block, σκοτώθηκε σε ατύχημα με snowmobile χθες το απόγευμα στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών. Την είδηση για το συμβάν του θανάτου του 55χρονού Block επιβεβαίωσαν τόσο η Hoonigan όσο και οι τοπικές αρχές.

ken block«Με βαθύτατη λύπη ανακοινώνουμε ότι ο Ken Block πέθανε σε ατύχημα με snowmobile σήμερα», αναφέρει μια δήλωση της Hoonigan. “Ο Κεν ήταν οραματιστής, πρωτοπόρος και είδωλο για πολλούς. Και το πιο σημαντικό, πατέρας και σύζυγος.”

https://autokinito.com.cy/wp-content/uploads/2023/01/20151110_105610.jpgΤο γραφείο του σερίφη της κομητείας Wasatch στη Γιούτα επιβεβαίωσε τον θάνατο του Block σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Facebook. Ο Block οδηγούσε σε μια απότομη πλαγιά στην περιοχή Mill Hollow έξω από το Woodland της Γιούτα γύρω στις 2:00 μ.μ. όταν το snowmobile του «ανασηκώθηκε, προσγειώθηκε από πάνω του», είπε η αστυνομία. Ο Block επέβαινε με μια ομάδα άλλων ανθρώπων αλλά ήταν μόνος την ώρα του συμβάντος. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος και διαπιστώθηκε στο σημείο του ατυχήματος.

top 10: Δέκα SUV μέχρι 20,000 στην Κύπρο

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK