Δοκιμάζεται στην «πράσινη κόλαση» το Land Rover Defender V8

To Land Rover Defender V8, που θα κάνει την εμφάνιση του στην αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2021, «πιάστηκε στα πράσα» να κάνει δοκιμές στη φημισμένη πίστα του Nurburgring.

LAND ROVER DEFENDER V8Πρόκειται για την δεύτερη πιο ισχυρή έκδοση του Βρετανικού μοντέλου, πίσω από την SVR, που τώρα θέλει να αποδείξει ότι οι ικανότητες του δεν περιορίζονται μόνο εκτός δρόμου!. Για την υπερτροφοδότηση του κινητήρα οι μηχανικοί της Land Rover έχουν χρησιμοποιήσει κομπρέσορα. Με τη βοήθειά του, το σύνολο των 5.0 λίτρων εκτιμάται ότι θα αποδίδει περί τους 500 ίππους. Mεταξύ των αλλαγών που θα περιλαμβάνει η συγκεκριμένη έκδοση είναι η αερανάρτηση. Έτσι εξασφαλίζεται ότι θα μπορεί να γίνει πιο σωστή διαχείριση της αυξημένης ισχύος. Η υιοθέτηση αεραναρτησης εξασφαλίζει επιπλέον, ότι η περισσότερη ιπποδύναμη δεν θα γίνει εις βάρος των εκτός δρόμου ικανοτήτων του Land Rover Defender.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της LAND ROVER

LAND ROVER DEFENDER V8Αν κάτι είναι σίγουρο σχετικά με το Defender V8, αυτό είναι ο έντονος και με ιδιαίτερη χροιά ήχος του κινητήρα. Οι Βρετανοί προσπάθησαν να μην τραβήξουν τα βλέμματα πάνω στο υπό δοκιμή μοντέλο τους, επιλέγοντας να μη χρησιμοποιήσουν κάποιου είδους καμουφλάζ. Ωστόσο ο κινητήρας των 5.0 λίτρων ακουγόταν τόσο έντονα, ώστε ήταν αδύνατο για όσους βρίσκονταν στην πίστα να μην το προσέξουν.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.