Διαθέσιμο για παραγγελία από €19.800 το νέο Toyota Yaris Cross

Μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια πέρυσι τον Απρίλιο, το νέο Toyota Yaris Cross φτάνει και στην κυπριακή αγορά, εισάγοντας την Toyota δυναμικά και στην κατηγορία των Compact SUV.

H Toyota Κύπρου δέχεται ήδη τις πρώτες παραγγελίες με τη βασική έκδοση του μοντέλου να ξεκινά από τις €19.800. Οι εκδόσεις Adventure και Premiere είναι αποκλειστικά διαθέσιμες μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας Online-Κράτησης Αυτοκινήτου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προ κρατήσουν διαδικτυακά την έκδοση που επιθυμούν και να παραλάβουν πρώτοι το νέο Yaris Cross Hybrid.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της TOYOTA

Toyota Yaris CrossΗ Toyota, επίσης, πρωτοπορεί προσφέροντας τη νέα υπηρεσία Online Κράτησης Αυτοκινήτου. Χωρίς καμία φυσική επαφή, χωρίς καμία καθυστέρηση και με απόλυτη ασφάλεια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προκρατήσουν διαδικτυακά το νέο Yaris Cross και με την υποστήριξη της ομάδας της Toyota Κύπρου να προχωρήσουν σε παραγγελία, χωρίς να χρειάζεται να αφήσουν την άνεση του σπιτιού τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές όλων των εκδόσεων του Yaris Cross εδώ:

Toyota Yaris Cross 

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.