Διάκριση «SUV της Χρονιάς» για το Hyundai IONIQ 5

Το Motor Trend ανακοίνωσε στις 21 Οκτωβρίου ότι το Hyundai IONIQ 5 είναι ο νικητής SUV για το 2023, μεταξύ άλλων 45 διεκδικητών, από τους οποίους οι 25 με ηλεκτροκίνηση. Το IONIQ 5 ξεχώρισε με τον εξαιρετικό σχεδιασμό του, τις πολλές, εντυπωσιακές λεπτομέρειες και την εμπειρία που προσφέρει στον οδηγό.

Hyundai IONIQ 5 hyundai cyprus ctc automotive“Η βράβευση του IONIQ 5 από το Motor Trend αναγνωρίζει την εστίαση της Hyundai στην ποιότητα παγκοσμίου επιπέδου όσον αφορά την ιδέα, τον σχεδιασμό, τη μηχανική και την παραγωγή”, δήλωσε ο Πρόεδρος και Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hyundai Motor Company. “Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές διακρίσεις στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία και μας τιμά ιδιαίτερα”, ολοκλήρωσε.

“Για πρώτη φορά στην 74χρονη ιστορία του Motor Trend, η πλειονότητα των υποψηφίων ήταν ηλεκτρικά αυτοκίνητα”, δήλωσε ο Ed Loh, αρχισυντάκτης του Moto Trend Group. “Η μεγάλη συμμετοχή και οι δυνατότητες των μοντέλων έκαναν την επιλογή μια από τις πιο δύσκολες στον θεσμό, γεγονός που ενδιαφέρει άμεσα τους αγοραστές”, συνέχισε.

Το IONIQ 5 απέσπασε τη σημαντική αυτή διάκριση μέσα από έξι βασικά κριτήρια: ασφάλεια, αποδοτικότητα, αξία, πρωτοποριακό σχεδιασμό, μηχανική τελειότητα και επιδόσεις.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK