Διάκριση για το Hyundai i20N στο Top Gear Speed Week

Στην εβδομάδα ταχύτητας 2021 που διοργάνωσε το έγκυρο βρετανικό περιοδικό αυτοκινήτου TOP GEAR, το Hyundai i20N ανακηρύχθηκε πρωταθλητής, αφού είχε τις καλύτερες επιδόσεις από ένα σύνολο 26 αυτοκινήτων ταχύτητας. Η εβδομάδα ταχύτητας, το Speed Week, διοργανώθηκε στην πίστα Dunsfold του Top Gear και το i20N ξεχώρισε σε όλες τις εξαντλητικές δοκιμές στις οποίες υποβλήθηκε.

Hyundai i20 nΣτο Speed Week δοκιμάστηκαν μοντέλα ταχύτητας απ’ όλο τον κόσμο και σ’ αυτά περιλαμβάνονταν διθέσια σπορ, υβριδικά απόδοσης 1000 ίππων, καθώς και ηλεκτρικά σπορ αυτοκίνητα. Στις προκαταρκτικές δοκιμές η κριτική επιτροπή ανέδειξε τα πέντε πιο ευχάριστα στην οδήγηση μοντέλα, τα οποία αγωνίστηκαν στους δρόμους του Exmoor National Park, του Ηνωμένου Βασιλείου. Στο τέλος, οι κριτές, μεταξύ των οποίων και η ομάδα ειδικών του Top Gear και ο δημοσιογράφος Chris Harris, έστεψαν το Hyundai i20N πρωταθλητή του Speed Week 2021.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

“Κάθε χρόνο, συγκεντρώνουμε την πιο καταπληκτική σειρά σπορ αυτοκινήτων των 12 προηγούμενων μηνών. Το ονομάσαμε Speed Week γιατί αντιπροσωπεύει αυτό ακριβώς, τις επιδόσεις, τη συμπεριφορά και την ευχαρίστηση στην οδήγηση”, δήλωσε ο Jack Rix, συντάκτης του Top Gear. “Το Speed Week φέρνει πάντα εκπλήξεις και εκείνο που δεν περιμέναμε αυτή τη χρονιά ήταν η εμφάνιση ενός τόσο προσιτού στην τιμή αυτοκινήτου με τόσο υψηλές επιδόσεις και συμπεριφορά γενικότερα”, ολοκλήρωσε.

To Hyundai i20N Power 1.6T 204 ίππων είναι διαθέσιμο στην Κύπρο σε δύο πακέτα εξοπλισμού, Sport & Sport Plus, με τιμές € 22.900 & € 24.900 αντίστοιχα.

TOP 10: Tα γρηγορότερα υβριδικά supercars

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK