Διαδικτυακή αποκάλυψη για το νέο Skoda Enyaq Coupe iV

Η Skoda αποκάλυψε σήμερα διαδικτυακά το Enyaq Coupe iV, μεγαλώνοντας έτσι τη γκάμα, τόσο του Enyaq όσο και των αμιγώς ηλεκτρικών της μοντέλων. Κύριο χαρακτηριστικό, φυσικά, η χαμηλή γραμμή της οροφής που του προσδίδει έντονο δυναμισμό και μια πιο αεροδυναμική γραμμή. Αυτή περιορίζεται στα Cd 0,234, συντελώντας στη βελτίωση της αυτονομίας έναντι του κανονικού Enyaq.

Skoda Enyaq Coupe iV - unicars - skoda cyprus - skodaΠαρά τη δυναμική σχεδίαση οι χώροι παραμένουν σε κορυφαία επίπεδα, με το χώρο αποσκευών να φθάνει τα 570 λίτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της SKODA

Skoda Enyaq Coupe iV - unicars - skoda cyprus - skodaΤο Enyaq Coupe iV διατίθεται σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις με το βασικό iV 60 να διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 180 ίππων και μπαταρία 62 kWh, Στη συνέχεια το iV 80 με 204 ίππους και μπαταρία στα 82 kWh ενώ οι εκδόσεις Enyaq Coupe iV 80x και RS iV διαθέτουν ηλεκτροκινητήρα και στον εμπρός άξονα. Στην πρώτη περίπτωση η ισχύς φθάνει τους 265 ίππους, ενώ στο κορυφαίο RS – που είναι και το πρώτο ηλεκτρικό Skoda με τον κωδικό RS, η ίπποι αυξάνονται στους 295 και 460 Nm ροπής. Τα πρώτα 100 χιλιόμετρα από στάση φθάνουν σε 6,5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 180 χλμ./ώρα. Παράλληλα, το Enyaq Coupe iV RS διατίθεται αποκλειστικά με το χρώμα Mamba Green, όπως το ονομάζει η εταιρεία.

Το Coupe, στην κορυφαία έκδοση iV 80, μπορεί να φτάσει μέχρι τα 545 χλμ. με μια φόρτιση και να ρυμουλκήσει έως 1.400 κιλά σε κλίση έως 8%.

Skoda Enyaq Coupe iV - unicars - skoda cyprus - skodaΤο νέο Enyaq Coupe iV, όπως και το απλό Enyaq iV παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της Skoda στη Mladá Boleslav, και είναι τα μόνα αυτοκίνητα του Ομίλου της Volkswagen με την πλατφόρμα MEB στην Ευρώπη, που κατασκευάζονται εκτός Γερμανίας.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.