Δείτε ζωντανά μια μοναδική online εικονική εμπειρία του νέου Skoda EnyaQ iV

EnyaQ iV

Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Skoda κάνει αύριο, 1η Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ, ζωντανά την πρώτη παγκόσμια του παρουσίαση. Μια μοναδική online εμπειρία σε εικονική μορφή η οποία θα επιτρέπει στο κοινό να συμμετέχει ζωντανά, χωρίς περιορισμούς πρόσβασης. Ένας αριθμός από ελεγχόμενες κάμερες 360 μοιρών θα μεταφέρουν μια πρωτόγνωρη αίσθηση φυσικής παρουσίας του κοινού στο χώρο, και η Skoda δεν σταματά εδώ. Πριν και μετά τη ζωντανή παρουσίαση του μοντέλου, οι επισκέπτες θα μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα στον εικονικό χώρο της μάρκας. Ένας ψηφιακός εκθεσιακός χώρος που θα επιτρέψει στον χρήστη να βλέπει το ŠKODA ENYAQ iV. Παράλληλα, το ŠKODA Cinema θα προσφέρει πληθώρα βίντεο που καλύπτουν όλες τις πτυχές της εταιρείας. Στον ψηφιακό εκθεσιακό χώρο, οι χρήστες θα μπορούν να δουν επιλεγμένα μοντέλα από τα 125 χρόνια ιστορίας της εταιρείας.

Δείτε την παρουσίαση του EnyaQ! iV εδώ:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της SKODA

Το EnyaQ iV θα είναι το δεύτερο αποκλειστικά ηλεκτροκίνητο μοντέλο της εταιρείας μετά το Citigo iV ενώ μέχρι το 2022, η Skoda, στοχεύει να παρουσιάσει  περισσότερα από 10 ηλεκτρικά  ή έν μέρει ηλεκτρικά (plug-in hybrid) μοντέλα.

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.