Δείτε ζωντανά μια μοναδική online εικονική εμπειρία του νέου Skoda EnyaQ iV

EnyaQ iV

Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Skoda κάνει αύριο, 1η Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ, ζωντανά την πρώτη παγκόσμια του παρουσίαση. Μια μοναδική online εμπειρία σε εικονική μορφή η οποία θα επιτρέπει στο κοινό να συμμετέχει ζωντανά, χωρίς περιορισμούς πρόσβασης. Ένας αριθμός από ελεγχόμενες κάμερες 360 μοιρών θα μεταφέρουν μια πρωτόγνωρη αίσθηση φυσικής παρουσίας του κοινού στο χώρο, και η Skoda δεν σταματά εδώ. Πριν και μετά τη ζωντανή παρουσίαση του μοντέλου, οι επισκέπτες θα μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα στον εικονικό χώρο της μάρκας. Ένας ψηφιακός εκθεσιακός χώρος που θα επιτρέψει στον χρήστη να βλέπει το ŠKODA ENYAQ iV. Παράλληλα, το ŠKODA Cinema θα προσφέρει πληθώρα βίντεο που καλύπτουν όλες τις πτυχές της εταιρείας. Στον ψηφιακό εκθεσιακό χώρο, οι χρήστες θα μπορούν να δουν επιλεγμένα μοντέλα από τα 125 χρόνια ιστορίας της εταιρείας.

Δείτε την παρουσίαση του EnyaQ! iV εδώ:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της SKODA

Το EnyaQ iV θα είναι το δεύτερο αποκλειστικά ηλεκτροκίνητο μοντέλο της εταιρείας μετά το Citigo iV ενώ μέχρι το 2022, η Skoda, στοχεύει να παρουσιάσει  περισσότερα από 10 ηλεκτρικά  ή έν μέρει ηλεκτρικά (plug-in hybrid) μοντέλα.

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.