Δείτε το νέο Ford Ranger Raptor (VIDEO)

Με τη σφραγίδα της Ford Performance, το νέο Ranger Raptor είναι η απόλυτη έκδοση επιδόσεων του νέου Ford Ranger. Με ευφυέστερη τεχνολογία που ελέγχει την πιο σκληροτράχηλη νέα γενιά, το Ranger Raptor συνδυάζει ωμή και ακατέργαστη δύναμη με μηχανική και τεχνική ακρίβεια για τη δημιουργία του πιο προηγμένου Ranger όλων των εποχών.

FORD RANGER RAPTOR 2022 - FORD CYPRUSΟι Ευρωπαίοι λάτρεις του μοντέλου έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν καθώς το νέο Ranger Raptor είναι το πρώτο μοντέλο της Next-Gen οικογένειας Ranger που λανσάρεται στην Ευρώπη, με τις παραδόσεις στους πελάτες να ξεκινούν το τελευταίο τρίμηνο του 2022.

FORD RANGER RAPTOR 2022 - FORD CYPRUS

Η επικείμενη άφιξη του Raptor στην Ευρώπη σηματοδοτείται με ένα stunt video γεμάτο δράση, που παρουσιάζει το όχημα να πηδά από ένα φορτηγό αεροπλάνο για να φτάσει στην ώρα του για το Ευρωπαϊκό λανσάρισμα. Διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο twin-turbo V6 βενζινοκινητήρα 3.0L EcoBoost που βελτιστοποιήθηκε από την Ford Performance για να αποδίδει μέγιστη ισχύ 288 PS και ροπή 491 Nm.

FORD RANGER RAPTOR 2022 - FORD CYPRUS

Η Ford Performance εξασφάλισε ότι ο κινητήρας προσφέρει άμεση απόκριση στις εντολές του οδηγού στο γκάζι, σε συνδυασμό με ένα αγωνιστικής προέλευσης σύστημα anti-lag, παρόμοιο με αυτό που είδαμε για πρώτη φορά στα Ford GT και Focus ST, το οποίο επιτρέπει τη στιγμιαία και on-demand αύξηση της ισχύος.

FORD RANGER RAPTOR 2022 - FORD CYPRUS

Ο νέος κινητήρας του Ranger Raptor προσφέρει αβίαστη επιτάχυνση στο χαλίκι, το χώμα, τη λάσπη και την άμμο. Υποστηρίζοντας αυτές τις ολοκληρωμένες επιδόσεις, ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο και ενεργό σύστημα εξαγωγής ενισχύει τον ήχο του κινητήρα μέσα από τέσσερα επιλέξιμα προφίλ, τα οποία προσφέρουν στο Ranger Raptor τη δυνατότητα να προσαρμόσει τον «φωνητικό» του χαρακτήρα. Οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν τον ήχο κινητήρα που προτιμούν πιέζοντας ένα κουμπί στο τιμόνι ή επιλέγοντας ένα drive mode όπως Quiet, Normal, Sport και Baja. Ο σημερινός κινητήρας ντίζελ 2.0L EcoBlue bi‑turbo θα εξακολουθήσει να διατίθεται στο νέο Ranger Raptor από το 2023.

Παράλληλα, για πρώτη φορά, το Ranger Raptor εξοπλίζεται με ένα προηγμένο σύστημα μόνιμης τετρακίνησης με ένα νέο, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο on-demand κιβώτιο μεταφοράς δύο σχέσεων (αργό/γρήγορο), σε συνδυασμό με εμπρός και πίσω μπλοκέ διαφορικά – ένα πολύτιμο στοιχείο για τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της εκτός δρόμου οδήγησης.

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

top 10: Επτά Ιαπωνικά μοντέλα που αξίζουν τα λεφτά τους

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.