Δείτε την τιμή του νέου Kia Sportage στην Κύπρο

Στις επόμενες μέρες αναμένεται στους εκθεσιακούς χώρους της αντιπροσωπείας η νέα γενιά του Kia Sportage. Ένα καθόλα επιτυχημένο μοντέλο στην Κυπριακή αγορά που μετρά ήδη 28 χρόνια καριέρας.

Kia Sportage - kia cyprus - loutsiosΔιαθέτει μια εντυπωσιακή σχεδίαση βασιζόμενο στη γλώσσα «Opposites United» της μάρκας με ένα τολμηρό εμπρός με την εμβληματική μάσκα σε σχήμα Tiger Nose που συνδυάζεται με τα φώτα ημέρας LED και προβολείς Matrix LED. Πίσω, οι δυναμικές και γραμμές συνδυάζονται με τα φώτα LED και τον μαύρο πίσω προφυλακτήρα και τις γραμμές χρωμίου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: Τιμή και εξοπλισμός για όλες τις εκδόσεις του KIA SPORTAGE

Kia Sportage - kia cyprus - loutsiosΗ εργονομία και η άνεση κυριαρχούν και σε αυτή τη γενιά του Sportage. Σε αυτό βοήθησε και το μεγάλο μεταξόνιο που, παρά το μικρότερο του συνολικό μήκος από τον προκάτοχο του, προσφέρει άφθονους χώρους για επιβάτες και αποσκευές.

Kia Sportage - kia cyprus - loutsiosΣυγκεκριμένα, ο χώρος αποσκευών μπορεί να φιλοξενήσει 591 λίτρα, ενώ αν «πέσουν» τα καθίσματα αυξάνεται στα 1.780 λίτρα. Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η καθόλα σύγχρονη καμπύλη οθόνη αφής 12,3 ιντσών που συνδυάζεται με ψηφιακό πίνακα οργάνων επίσης 12,3 ιντσών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της KIA

Kia Sportage - kia cyprus - loutsiosΣτους κινητήρες η γκάμα είναι πλούσια, περιλαμβάνοντας ήπια υβριδικές επιλογές βενζίνης και diesel, όλοι στα 1.6 λίτρα με απόδοση από 115 μέχρι 150 ίππους. Η Κυπριακή αντιπροσωπεία προσφέρει τη νέα γενιά του Sportage σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού, Comfort, Premium, GT Line Premium και GT Line Executive.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.