Δείτε την τιμή και τις εκδόσεις του νέου Skoda Fabia στην Κύπρο

Ξεκίνησε ήδη η εμπορική πορεία της νέας τέταρτης γενιάς του Skoda Fabia στην Κύπρο. Ήδη στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars βρίσκεται το μικρότερο μοντέλο στη γκάμα της μάρκας που διεκδικεί την κορυφή σε επίπεδο χώρων, έχει σύγχρονη εμφάνιση και εφοδιάζεται με προηγμένα συστήματα ασφάλειας, άνεσης και συνδεσιμότητας.

SKODA FABIA - unicars Κτισμένο πάνω στη νέα πλατφόρμα MQB-A0 του ομίλου VW, του επιτρέπει μια αύξηση των διαθέσιμων χώρων στο εσωτερικό αναδεικνύοντας το σε ένα από τα πιο ευρύχωρα μοντέλα της κατηγορίας με 380 λίτρα χώρων αποσκευών. Κάτι που φαίνεται και από τις διαστάσεις με το μήκος να ανέρχεται στα 4,018 μ., το πλάτος στα 1,780 μ., και το μεταξόνιο στα 2,564 μέτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της SKODA

SKODA FABIA - unicarsΗ γκάμα ξεκινά με την TSi ενός λίτρου έκδοση με τους 110 ίππους που προσφέρεται τόσο με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο όσο και με το αυτόματο DSG και ολοκληρώνεται με τον 1.5 λίτρων TSi με 150 ίππους (αυτόματο DSG).

SKODA FABIA - unicarsΤιμές και εκδόσεις:

1.0 TSI 110 6-manual Ambition: 15.900€

1.0 TSI 110 DSG Ambition: 16.900€

1.0 TSI 110 DSG Style: 18.900€

1.5 TSi 150 DSG Monte Carlo: 22.500€

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.