Δείτε την «καταστροφή» ενός hypercar δύο εκατομμυρίων (VIDEO)

Η παραγωγή του Rimac C_Two πλησιάζει, και η τιμή του θα είναι γύρω στα δύο εκατομμύρια ευρώ. Η έκδοση παραγωγής υπάρχει, αλλά αν πρόκειται να πουληθεί σε όλο τον κόσμο, πρέπει να δοκιμαστεί με συγκρούσεις, για να γίνουν οι κατάλληλες βελτιώσεις ασφαλείας.

2020 Rimac C TwoΗ Κροατική εταιρεία έχει ήδη πραγματοποιήσει μερικές δοκιμές μαζί με εκτιμήσεις βάσει υπολογιστή. Συνολικά, η Rimac λέει ότι θα πρέπει να συντρίψει 11 C_Twos, «επιτρέποντας την πώληση του τελικού αυτοκινήτου παραγωγής σε κάθε αγορά σε όλο τον κόσμο». Αυτό που βλέπετε στο βίντεο είναι δύο δοκιμές πρόσκρουσης που που ολοκληρώθηκαν σε δύο ημέρες. Η μια στα 40 χιλιόμετρα την ώρα και η άλλη στα 56.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα με manual κιβώτιο

2020 Rimac C Two«Η αξία που βλέπουμε να εξαφανίζεται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, δύο φορές κατά τη διάρκεια δύο ημερών, είναι τεράστια», λέει ο μηχανικός Petar Majanović, προσθέτοντας, «Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο σημαντικό από τα 4, περίπου εκατομμύρια που έχουμε ξοδέψει σήμερα.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα γρηγορότερα μπροστινοκίνητα στην «Πράσινη Κόλαση»

Στις δοκιμές, η δεξαμενή άνθρακα κράτησε καλά, με τα πόδια του ανδρεικέλου δοκιμής σύγκρουσης να προστατεύονται. Ως μία από τις πιο δύσκολες δοκιμές που πρέπει να περάσει το C_Two, ο Martin Mikulčić της Rimac είπε ότι ήταν «ευχαριστημένος» με την απόδοση του αυτοκινήτου.

2020 Rimac C TwoΠαραδόξως, είναι εύκολο να ξεχνάμε ότι η Rimac εξακολουθεί να εργάζεται σκληρά για να φτιάξει ένα hypercar των 1888bhp! Το αυτοκίνητο λειτουργεί ως βιτρίνα για την ηλεκτρική τεχνολογία της εταιρείας. Η Porsche κατέχει μερίδιο 15,5 τοις εκατό στη Rimac, ενώ η Hyundai και η θυγατρική της Kia κατέχουν η κάθε μια με ένα μικρότερο κομμάτι. Το Aston Martin Valkyrie θα χρησιμοποιήσει εξαρτήματα Rimac στο υβριδικό του σύστημα και το Pininfarina Battista προχωρά ένα βήμα παραπέρα δανεισμό ολόκληρου του κινητήρα από τη Mate και τους συνεργάτες της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μοναδικά sports cars που ξεχάστηκαν! Τα θυμάστε;

 

2020 Rimac C TwoΚανένα από αυτά δεν είναι επίσημο, φυσικά, λοιπόν, τώρα, ας απολαύσουμε το περίεργο μαγευτικό θέαμα ενός

Δείτε το βίντεο εδώ:

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.