Δείτε πως μια Porsche 718 Spyder μπαίνει στο βιβλίο Guinness

Με οδηγό μια δεκαεξάχρονη, η Porsche κατέκτησε επάξια μια ξεχωριστή θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness.

Porsche 718 SpyderΣτις 21 Αυγούστου, στο Solberg Airport, του New Jersey των ΗΠΑ, η νεαρή πέτυχε το ταχύτερο σλάλομ στην Ιστορία (Fastest Vehicle Slalom) με μια Porsche 718 Spyder. H Chambers, που ασχολείται με το καρτινγκ κατάφερε να περάσει ανάμεσα σε 50 κορίνες σε μια ευθεία 760 σε χρόνο 47,45 δευτερόλεπτα. Το ρεκόρ έγινε υπο την επίβλεψη κριτή από την Guinness και η χρονομέτρηση από την Racelogic πιστοποιώντας την επίδοση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 10 ακριβότερα Supercars του σήμερα

Η 718 Spyder ήταν εφοδιασμένη με ένα τεσσάρων λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 414 ίππων με κίνηση στους πίσω τροχούς.

Porsche 718 SpyderΜετά την επίτευξη του ρεκόρ, η Chambers δήλωσε «Φαίνεται εύκολο, αλλά πραγματικά δεν είναι. Το να κάνεις σλάλομ ανάμεσα σε 50 κορύνες, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προσπαθώντας να σπάσεις ένα ρεκόρ, ενώ γνωρίζεις πως δεν πρέπει να αγγίξεις καμία, σε κάνει να νιώθεις την πίεση».

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.