Δείτε πως μια Porsche 718 Spyder μπαίνει στο βιβλίο Guinness

Με οδηγό μια δεκαεξάχρονη, η Porsche κατέκτησε επάξια μια ξεχωριστή θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness.

Porsche 718 SpyderΣτις 21 Αυγούστου, στο Solberg Airport, του New Jersey των ΗΠΑ, η νεαρή πέτυχε το ταχύτερο σλάλομ στην Ιστορία (Fastest Vehicle Slalom) με μια Porsche 718 Spyder. H Chambers, που ασχολείται με το καρτινγκ κατάφερε να περάσει ανάμεσα σε 50 κορίνες σε μια ευθεία 760 σε χρόνο 47,45 δευτερόλεπτα. Το ρεκόρ έγινε υπο την επίβλεψη κριτή από την Guinness και η χρονομέτρηση από την Racelogic πιστοποιώντας την επίδοση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 10 ακριβότερα Supercars του σήμερα

Η 718 Spyder ήταν εφοδιασμένη με ένα τεσσάρων λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 414 ίππων με κίνηση στους πίσω τροχούς.

Porsche 718 SpyderΜετά την επίτευξη του ρεκόρ, η Chambers δήλωσε «Φαίνεται εύκολο, αλλά πραγματικά δεν είναι. Το να κάνεις σλάλομ ανάμεσα σε 50 κορύνες, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προσπαθώντας να σπάσεις ένα ρεκόρ, ενώ γνωρίζεις πως δεν πρέπει να αγγίξεις καμία, σε κάνει να νιώθεις την πίεση».

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.