Αυτό είναι το νέο Audi Skysphere Concept

Η Audi παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό αυτόνομο πρωτότυπο με την ονομασία Skysphere Concept. Ένα διθέσιο πρωτότυπο με πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείχνοντας μας έτσι και το μέλλον της αυτοκίνησης.

Audi skysphere conceptΤο διθέσιο και αυτόνομο ηλεκτρικό roadster το οποίο με το πάτημα ενός κουμπιού είναι σε θέλει να αλλάξει το μεταξόνιο του εν κινήσει, έως και 25 εκατοστά (από 4.94 έως και 5.19μ), αλλάζοντας εντελώς την νοοτροπία της οδήγησης του. Παράλληλα το ύψος του αγγίζει μόλις τα 1.23 μ. ενώ το πλάτος δεν ξεπερνά τα 2μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της AUDI

Audi skysphere conceptΌταν ο οδηγός επιλέξει την αυτόνομη οδήγηση (επιπέδου 4), τότε τιμόνι και πεντάλ υποχωρούν εντελώς κάτω από το ταμπλό, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερο χώρο και ανέσεις στον οδηγό να απολαύσει την διαδρομή σαν επιβάτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Έτοιμες για την ηλεκτρική εποχή δηλώνουν Alfa Romeo, Fiat, Opel, Lancia…

Audi skysphere conceptΗ τεχνολογία του είναι ασύγκριτη καθώς η αερανάρτηση του είναι μόνιμα συνδεδεμένη με το GPS ώστε να ρυθμίζεται ασταμάτητα ανάλογα με την διαδρομή, ενώ φέρει ζάντες 23 ιντσών.

Audi skysphere conceptΟ ηλεκτροκινητήρας είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα και αποδίδει 632 άλογα και 750 Nm ροπής, κάνοντας το 0-100 σε 4 δευτ, παρέχοντας παράλληλα αυτονομία 500χλμ.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.