Αυτό είναι πλέον το πιο όμορφο pick-up

Η Hyundai προχώρησε στην επίσημη αποκάλυψη του Santa Cruz, πλέον του ομορφότερου Pick-Up της αγοράς. Ένα μοντέλο που εντυπωσιάζει με το σύγχρονο του σχεδιασμό αλλά και τον υψηλό εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας που προσφέρει. Φαίνεται ξεκάθαρα η ομοιότητα με το νέας γενιάς Hyundai Tucson δείχνοντας έτσι και στην πράξη την εφαρμογή της νέας σχεδιαστικής της ταυτότητας. .

Με το αυτοκίνητο αυτό η κορεάτικη εταιρεία ουσιαστικά δημιουργεί μια νέα κατηγορία. Αυτή των SAV (Sport Adventure Vehicles) όπου η κατηγορία των SUV συνδυάζεται με τα Pickups προσφέροντας όλα όσα ζητά ένας επαγγελματίας.

TOP 10: Τα 10 φθηνότερα SUV της Κυπριακής αγοράςΠλήρως hi-tech και η καμπίνα του Santa Cruz όπου από την μία υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων και από την άλλη μία 8 ιντσών οθόνη αφής με Apple CarPlay και Android. Στον εσωτερικό χώρο ξεχωρίζει η δυνατότητα των πίσω καθισμάτων να ανασηκώνονται και να προσφέρουν ακόμη περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Το μοντέλο είναι αρχικά εφοδιασμένο με ένα κινητήρα 2.5 λίτρων με 193 ίππους 244 Nm ροπής και 8άρι κιβώτιο. Μαζί και ο ίδιος κινητήρας αλλά με υπερσυμπιεστή που ανεβάζει τους ίππους στους 279 και τη ροπή στα 420 Nm. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν μόνιμη 4κίνηση. Το μοντέλο παρουσιάζεται πρώτα στις ΗΠΑ ενώ αναμένεται και η ανακοίνωση για τις υπόλοιπες αγορές.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.