Αστέρες του Hollywood που φόρεσαν αγωνιστικό κράνος!

Μέσα από τα χρόνια είχαμε την χαρά να απολαύσουμε πολλές ταινίες από αστέρες του Hollywood που έτρεφαν μεγάλη αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, όπως αυτές του Steve McQueen. Ευτυχώς οι celebrities που αγαπούν το αυτοκίνητο συνεχίζουν να υπάρχουν ακόμη και σήμερα, έτσι μαζέψαμε τους μεγαλύτερους από αυτούς σε μια λίστα, μαζί με τα επιτεύγματα τους αλλά και τις φοβερές τους συλλογές!

5. Rowan Atkinson

Γνωστός για πολλές δεκαετίες τώρα ως Mr. Bean (η Johnny English), ο Rowan Atkinson δεν αρκέστηκε ποτέ με ένα Mini. Αντιθέτως, μια ματιά μέσα στο πελώριο γκαράζ του και πιθανόν να γυρίσουν τα μάτια σας ανάποδα. Μάλιστα φέτος τον Μάρτιο ο Άγγλος ηθοποιός κατάφερε να πουλήσει ένα κλασσικό Ford Falcon του 1964 για $77,000. Όταν ο ίδιος δεν είναι μπροστά από την κάμερα, περνάει μπόλικο χρόνο μέσα σε πίστες αλλά και γράφοντας άρθρα σε διάφορα περιοδικά μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ένα από τα πιο γνωστά του συλλεκτικά κομμάτια ήταν μια McLaren F1 την οποία κατάφερε να χτυπήσει σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις πριν να την πουλήσει, ενώ έτρεξε και δυο σεζόν σε πρωτάθλημα Renault 5 GT Turbo. Σε αγώνα του 2010 οδήγησε επίσης την Aston Martin στο Silverstone αλλά και την Jaguar Mark VII M στο φεστιβάλ Godwood Revival το 2009.

Δείτε το επόμενοMichael Fassbender ferrari

1
2
3
4
5
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.