Απολυμένος υπάλληλος της Mercedes διέλυσε 50 αυτοκίνητα

Το εργοστάσιο Vitoria στην Ισπανία είναι το δεύτερο μεγαλύτερο εργοστάσιο της Mercedes όσον αφορά την παραγωγή επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Εκεί όπου ένας πρώην υπάλληλος της εταιρίας διέλυσε περισσότερα από 50 ολοκαίνουρια αυτοκίνητα της μάρκας. Πιο συγκεκριμένα, έκλεψε ένα εκσκαφέα Caterpillar από ένα εργοτάξια που ήταν 21 χιλιόμετρα μακριά από το εργοστάσιο και πήγε στο χώρο όπου ήταν παρκαρισμένα τα ολοκαίνουργια μοντέλα. Κατάφερε να προξενήσει εκτεταμένες ζημιές σε 50 από αυτά μέχρι που οι υπάλληλοι ασφαλείας πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό και τελικά σταμάτησε το έργο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Tα δέκα πιο φθηνά SUV της Κυπριακής αγοράς

Ευτυχώς εκείνη την ώρα το εργοστάσιο δεν ήταν σε λειτουργία και έτσι δεν κινδύνεψαν άνθρωποι. Το αξιοπερίεργο είναι  πως ο συγκεκριμένος άνδρας είχε απολυθεί από το 2017 και όχι πρόσφατα, κάνοντας την αστυνομία να αναζητά και επιπλέον κίνητρα.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.