Απολυμένος υπάλληλος της Mercedes διέλυσε 50 αυτοκίνητα

Το εργοστάσιο Vitoria στην Ισπανία είναι το δεύτερο μεγαλύτερο εργοστάσιο της Mercedes όσον αφορά την παραγωγή επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Εκεί όπου ένας πρώην υπάλληλος της εταιρίας διέλυσε περισσότερα από 50 ολοκαίνουρια αυτοκίνητα της μάρκας. Πιο συγκεκριμένα, έκλεψε ένα εκσκαφέα Caterpillar από ένα εργοτάξια που ήταν 21 χιλιόμετρα μακριά από το εργοστάσιο και πήγε στο χώρο όπου ήταν παρκαρισμένα τα ολοκαίνουργια μοντέλα. Κατάφερε να προξενήσει εκτεταμένες ζημιές σε 50 από αυτά μέχρι που οι υπάλληλοι ασφαλείας πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό και τελικά σταμάτησε το έργο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Tα δέκα πιο φθηνά SUV της Κυπριακής αγοράς

Ευτυχώς εκείνη την ώρα το εργοστάσιο δεν ήταν σε λειτουργία και έτσι δεν κινδύνεψαν άνθρωποι. Το αξιοπερίεργο είναι  πως ο συγκεκριμένος άνδρας είχε απολυθεί από το 2017 και όχι πρόσφατα, κάνοντας την αστυνομία να αναζητά και επιπλέον κίνητρα.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.