Από €15.900 το νέο Hyundai Bayon. Δείτε τιμές εκδόσεων και εξοπλισμό.

Tο Hyundai Bayon, το μικρότερο SUV στη γκάμα της εταιρείας βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους της CTC Automotive. Ένα μοντέλο που περιλαμβάνει πολλά σχεδιαστικά και τεχνολογικά στοιχεία από τα άλλα δύο SUV της Hyundai, Kona και Tucson αλλά με μια εκπληκτική τιμή, με τη βασική έκδοση να ξεκινά από τις 15.900 ευρώ.

HYUNDAI BAYONΣυμπαγές σε μέγεθος αλλά με ευρύχωρο σαλόνι, το Bayon διαθέτει ένα μακρύ κατάλογο από συστήματα ασφαλείας, άνεσης και συνδεσιμότητας προσιτά και εύκολα στη χρήση για όλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

Στη γκάμα υπάρχουν δύο επιλογές βενζινοκινητήρων στα 1.2 λίτρα με 85 ίππους (χειροκίνητο κιβώτιο) και ενός λίτρου με 100 ίππους που προσφέρεται τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων ή επτά σχέσεων ταχυτήτων αυτόματο διπλού συμπλέκτη.

TOP 10: Tα γρηγορότερα υβριδικά supercars

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.