Ανοικτές οι γερμανικές αντιπροσωπείες κατά τη διάρκεια της νέας καραντίνας

Οι γερμανικές αντιπροσωπείες χειροκρότησαν την απόφαση της κυβέρνησης να επιτρέψει στους εκθεσιακούς χώρους αυτοκινήτων να παραμείνουν ανοιχτοί κατά τη διάρκεια της νέας καραντίνας της χώρας, η οποία ισχύει από σήμερα Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου, για να επιβραδύνει ένα δεύτερο κύμα μολύνσεων του COVID-19.

Η κυβέρνηση θα κλείσει εστιατόρια, μπαρ, εγκαταστάσεις αναψυχής και πολιτιστικούς χώρους τον επόμενο μήνα, αλλά τα καταστήματα, τα σχολεία και οι χώροι εργασίας θα παραμείνουν ανοιχτά εάν ακολουθήσουν συστάσεις κοινωνικής απόστασης και υγιεινής. Η ένωση αντιπροσώπων ZDK δήλωσε ότι οι περιορισμοί πρόσβασης στο Βερολίνο, οι οποίοι επιτρέπουν σε έναν πελάτη ανά 10 τετραγωνικά μέτρα χώρου σε επιχειρήσεις, δεν θέτουν πρόβλημα στο εμπόριο αυτοκινήτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα με manual κιβώτιο

«Ο μεγαλύτερος φόβος μας ήταν ότι οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων θα έπρεπε να κλείσουν ξανά», δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο αντιπρόεδρος της ZDK Thomas Peckruhn.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια είναι τα 20 καλύτερα αυτοκίνητα της δεκαετίας

Η κυβέρνηση διέταξε να κλείσουν οι εκθέσεις αυτοκινήτων τον Μάρτιο και τον Απρίλιο κατά τη διάρκεια της προηγούμενης καραντίνας. Μεμονωμένα γερμανικά κρατίδια μπορούν να επιβάλουν αυστηρότερους ή πιο ήπιους περιορισμούς, αλλά αναμένεται να ακολουθήσουν τις αποφάσεις της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.