Ανοικτές οι γερμανικές αντιπροσωπείες κατά τη διάρκεια της νέας καραντίνας

Οι γερμανικές αντιπροσωπείες χειροκρότησαν την απόφαση της κυβέρνησης να επιτρέψει στους εκθεσιακούς χώρους αυτοκινήτων να παραμείνουν ανοιχτοί κατά τη διάρκεια της νέας καραντίνας της χώρας, η οποία ισχύει από σήμερα Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου, για να επιβραδύνει ένα δεύτερο κύμα μολύνσεων του COVID-19.

Η κυβέρνηση θα κλείσει εστιατόρια, μπαρ, εγκαταστάσεις αναψυχής και πολιτιστικούς χώρους τον επόμενο μήνα, αλλά τα καταστήματα, τα σχολεία και οι χώροι εργασίας θα παραμείνουν ανοιχτά εάν ακολουθήσουν συστάσεις κοινωνικής απόστασης και υγιεινής. Η ένωση αντιπροσώπων ZDK δήλωσε ότι οι περιορισμοί πρόσβασης στο Βερολίνο, οι οποίοι επιτρέπουν σε έναν πελάτη ανά 10 τετραγωνικά μέτρα χώρου σε επιχειρήσεις, δεν θέτουν πρόβλημα στο εμπόριο αυτοκινήτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα με manual κιβώτιο

«Ο μεγαλύτερος φόβος μας ήταν ότι οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων θα έπρεπε να κλείσουν ξανά», δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο αντιπρόεδρος της ZDK Thomas Peckruhn.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια είναι τα 20 καλύτερα αυτοκίνητα της δεκαετίας

Η κυβέρνηση διέταξε να κλείσουν οι εκθέσεις αυτοκινήτων τον Μάρτιο και τον Απρίλιο κατά τη διάρκεια της προηγούμενης καραντίνας. Μεμονωμένα γερμανικά κρατίδια μπορούν να επιβάλουν αυστηρότερους ή πιο ήπιους περιορισμούς, αλλά αναμένεται να ακολουθήσουν τις αποφάσεις της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.