Αναζωογόνηση για Alfa Romeo και Lancia από τον Όμιλο Stellantis

«Η Alfa Romeo και η Lancia θα έχουν στη διάθεση τους μεγαλύτερες επενδύσεις στο πλαίσιο του ισχυρού πλέον Ομίλου Stellantis», της νέας αυτοκινητοβιομηχανίας που σχηματίστηκε από τη συγχώνευση της Fiat Chrysler με τον όμιλο PSA. Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Stellantis John Elkann.

john elkannΕρωτηθείς για τον ρόλο που θα διαδραματίσει ο νέος Όμιλος για τις πιο πάνω μάρκες, ο Elkann δήλωσε στην ιταλική κρατική τηλεόραση Rai ότι, «σαν μέρος ενός μεγαλύτερου γκρουπ, θα έχει μεγαλύτερες ευκαιρίες. Σε μάρκες όπως η Alfa Romeo και η Lancia δεν μπορούσαμε να επενδύσουμε ή να δώσουμε πόρους όσο θέλαμε τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό το νέο συγκρότημα θα υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες από ό, τι στο παρελθόν».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της ALFA ROMEO

Ο Όμιλος Stellantis έχει ομαδοποιήσει την Alfa Romeo και τη Lancia με την μάρκα DS της PSA για να δημιουργήσει συνέργειες. Τα πρώτα από κοινού αναπτυγμένα μοντέλα θα μπορούσαν να εμφανιστούν έως το 2024.

Ειδικά για την Alfa Romeo, οι φήμες τη φέρουν να κάνει ένα μεγάλο comeback.

Alfa RomeoΜπορεί μέσα σε αυτό το χρόνο να κάνει το ντεμπούτο της η νέα Tonale, το πρώτο μικρό SUV της φίρμας, όμως οι Ιταλοί είναι έτοιμοι να κάνουν ακόμα ένα βήμα. Ο λόγος για ένα μεγάλο sedan το οποίο όπως δήλωσε ο CEO Jean-Philipe Imparato θα κοντράρει τα Audi A6 και BMW Σειρά 5, μέχρι το 2025. Μοντέλο το οποίο θα βασιστεί στην πλατφόρμα Giorgio και φυσικά θα ακολουθήσει τη τάση της εποχής με Plug-in τεχνολογίες, ίσως και αμιγώς ηλεκτρικές. Προς το παρόν υπάρχουν μόνο ψηφιακές εικόνες από ένα ανεξάρτητο σχεδιαστή.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.