531 χλμ με μια φόρτιση για το Volkswagen ID.3

VW ID.3

The new Volkswagen ID.3Με οδηγό τον Ελβετό Φέλιξ Ήγκολφ το ηλεκτροκίνητο ID.3 έχοντας μπαταρία 58 KWh κάλυψε 531 χλμ. πριν αδειάσουν οι μπαταρίες, 100 περισσότερα από αυτά που δίνει ο κατασκευαστής ως αυτονομία. Η διαδρομή ήταν από το εργοστάσιο της Volkswagen στη Σαξονία όπου κατασκευάζεται το ID.3 στην Ελβετία  με το 44% των χιλιομέτρων της διαδρομής σε αυτοκινητόδρομους και το 56% σε επαρχιακούς δρόμους, με μ.ω.τ. 56 χλμ. και η διάρκεια ήταν 9 ώρες. Να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο είχε επιπλέον βάρος 250 κιλά (κάμερες, εξοπλισμός κλπ), ενώ η «αχίλλειος πτέρνα» των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όπως το σύστημα πλοήγησης, τα φώτα ημέρας, το ραδιόφωνο και το σύστημα κλιματισμού λειτουργούσαν είτε περιοδικά είτε μόνιμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VOLKSWAGEN

The new Volkswagen ID.3Η κατανάλωση ενέργειας που σημειώθηκε ήταν μόλις 10,9 kWh/100 χλμ., πιο κάτω από την τυποποιημένη, επίσημη κατανάλωση ενέργειας του ID.3 που είναι 14,5-15,4 kWh/100 χιλιόμετρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της AUDI

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.