531 χλμ με μια φόρτιση για το Volkswagen ID.3

VW ID.3

The new Volkswagen ID.3Με οδηγό τον Ελβετό Φέλιξ Ήγκολφ το ηλεκτροκίνητο ID.3 έχοντας μπαταρία 58 KWh κάλυψε 531 χλμ. πριν αδειάσουν οι μπαταρίες, 100 περισσότερα από αυτά που δίνει ο κατασκευαστής ως αυτονομία. Η διαδρομή ήταν από το εργοστάσιο της Volkswagen στη Σαξονία όπου κατασκευάζεται το ID.3 στην Ελβετία  με το 44% των χιλιομέτρων της διαδρομής σε αυτοκινητόδρομους και το 56% σε επαρχιακούς δρόμους, με μ.ω.τ. 56 χλμ. και η διάρκεια ήταν 9 ώρες. Να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο είχε επιπλέον βάρος 250 κιλά (κάμερες, εξοπλισμός κλπ), ενώ η «αχίλλειος πτέρνα» των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όπως το σύστημα πλοήγησης, τα φώτα ημέρας, το ραδιόφωνο και το σύστημα κλιματισμού λειτουργούσαν είτε περιοδικά είτε μόνιμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VOLKSWAGEN

The new Volkswagen ID.3Η κατανάλωση ενέργειας που σημειώθηκε ήταν μόλις 10,9 kWh/100 χλμ., πιο κάτω από την τυποποιημένη, επίσημη κατανάλωση ενέργειας του ID.3 που είναι 14,5-15,4 kWh/100 χιλιόμετρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της AUDI

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.