5.000 κράνη από το Ίδρυμα Keep Fighting της οικογένειας Schumacher

Το Ίδρυμα Keep Fighting, που ιδρύθηκε από την οικογένεια του Michael Schumacher, θα είναι ο πρώτος συνεργάτης της πρωτοβουλίας FIA Affordable & Safe Helmet .

FIA Affordable & Safe Helmet  Michael Schumacher KEEP FIGHTING HELMETSΤο Ίδρυμα συμφώνησε να χρηματοδοτήσει την παραγωγή 5.000 κρανών τα οποία θα διανεμηθούν δωρεάν στις αρχές του 2021. Για αυτήν την ειδική περίσταση, έχει δημιουργηθεί ένα μοναδικό σχέδιο γύρω από το λογότυπο του Ιδρύματος που απεικονίζει έναν δράκο ως σύμβολο δύναμης – ένα σχέδιο γνωστό για τους λάτρεις του Michael Schumacher παγκοσμίως.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα αυτοκίνητα των οδηγών της F1

Ο Jean Todt, Πρόεδρος της FIA, δήλωσε: «Η χρήση κράνους είναι ένα βασικό ζήτημα στην οδική ασφάλεια. Σύμφωνα με μελέτες που διεξήγαγαν τα Ηνωμένα Έθνη, οι μοτοσικλετιστές είναι 27 φορές πιο πιθανό να χάσουν τη ζωή τους και έξι φορές πιο πιθανό να τραυματιστούν σοβαρά σε τροχαία ατυχήματα από ό, τι οι επιβάτες αυτοκινήτων. Το Πρόγραμμα Προσιτό & Ασφαλούς Κράνος (Affordable & Safe Helmet) της FIA είναι μέρος της ενοποιημένης δράσης που λαμβάνει η Ομοσπονδία μας για να αντιμετωπίσει αυτή την παγκόσμια πρόκληση. Ευχαριστώ ειλικρινά τον πρώτο μας συνεργάτη – το Ίδρυμα Keep Fighting – για αυτό το επίτευγμα και καλώ όλους τους οργανισμούς να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία μέσω συνεργασιών, δωρεών και στρατηγικής υποστήριξης»

FIA Affordable & Safe Helmet  Michael Schumacher KEEP FIGHTING HELMETSΗ Sabine Kehm, εκ μέρους του Ιδρύματος Keep Fighting δήλωσε: «Είναι τιμή για το ίδρυμα να υποστηρίζει το πρόγραμμα προσιτών και ασφαλών κρανών της FIA, καθώς πιστεύουμε ότι είναι ένα φυσικό και λογικό ζήτημα που πρέπει να ασχοληθούμε. Ο στόχος της αύξησης της ασφάλειας του κράνους είτε μέσω της υψηλότερης τεχνολογίας είτε – όπως στην περίπτωση αυτή – η υψηλότερη διαθεσιμότητα ήταν πάντα κάτι που ήθελε και Michael, και μέσω της δωρεάς των κρανών ελπίζουμε να δημιουργήσουμε ένα έδαφος παγκόσμιας δυναμικής γύρω από αυτό το έργο»

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.