Ακόμα και στη μακρινή Ιαπωνία καταφέρνει να κερδίζει βραβεία το XC40 της Volvo, αφήνοντας στη δεύτερη θέση παραδοσιακούς και τοπικούς ανταγωνιστές. Πιο συγκεκριμένα το ήδη πολύ βραβευμένο Volvo XC40. Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, μια μη Ιαπωνική μάρκα παίρνει τον τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου δύο συνεχόμενες χρονιές. Την προηγούμενη χρονιά ήταν με το XC60 που η Volvo πήρε τον πολυπόθητο τίτλο, ενώ φέτος η επανάληψη της διάκρισης έγινε με το XC40.

Το εξαιρετικό από κάθε άποψη πολυτελές SUV, άφησε στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας την ολοκαίνουργια Toyota Corolla Sport (με 49 ψήφους διαφορά) και στην τρίτη θέση το VW Polo. Από την ψηφοφορία, προέκυψε ειδική διάκριση για το Honda Clarity που ξεχώρισε για τις καινοτομίες που εισάγει στην παγκόσμια αυτοκίνηση.

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.