ΒΜW:

BMW 530e iPerformanceΟι 3 σειρές και 5 της BMW θριάμβευσαν στα Βραβεία What Car? 2020, κερδίζοντας επαίνους για τη χρηστικότητα, την ασφάλεια και τις προηγμένες τεχνολογίες τους. Η Σειρά 3 κέρδισε το βραβείο Ασφάλειας, με το 330e να παίρνει επίσης βραβεία για το Best Plug-in Hybrid Car και το Best Executive Car.

Ο Steve Huntingford, Εκδότης του What Car?, δήλωσε: «Η εκπληκτική BMW 330e δεν είναι μόνο το καλύτερο plug-in hybrid που μπορείτε να αγοράσετε, αλλά και το καλύτερο executive car. Η ενσωματώνει την πιο πρόσφατη «πράσινη» τεχνολογία με τις μακροχρόνιες επιθυμίες και τις ανάγκες των ανθρώπων που αγοράζουν σε αυτή την κατηγορία.»

Πρόσθεσε ότι το προηγμένο plug-in hybrid ήταν εύκολο στην καθημερινή χρήση, και πως είναι «πολύ υψηλού επιπέδου οι εσωτερικοί χώροι» και  «φανταστικό στην οδήγηση του που είναι και οικονομική».

Η σειρά 5 κυριάρχησε στην κατηγορία Best Luxury Car από το What Car? Ο εκδότης του περιοδικού δήλωσε: «Δεν είναι μόνο το πιο άνετο και πιο αθόρυβο αυτοκίνητο στην κατηγορία, αλλά προσφέρει επίσης καλύτερη θέση οδήγησης από οποιοδήποτε συγκρίσιμο αυτοκίνητο και είναι γεμάτο τεχνολογίες, παρέχει ένα, φιλικό προς το χρήστη, σύστημα ψυχαγωγίας που είναι έτη φωτός μπροστά από οτιδήποτε άλλο». Το λιτό κόστος λειτουργίας του μοντέλου συνέβαλε επίσης στη νίκη, με το What Car? υπογραμμίζοντας ότι ήταν φθηνότερη η λειτουργία του καθημερινά από άλλα αυτοκίνητα στην κατηγορία που χρησιμοποιούνται ιδιωτικά ή εμπορικά.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.