ΒΜW:

BMW 530e iPerformanceΟι 3 σειρές και 5 της BMW θριάμβευσαν στα Βραβεία What Car? 2020, κερδίζοντας επαίνους για τη χρηστικότητα, την ασφάλεια και τις προηγμένες τεχνολογίες τους. Η Σειρά 3 κέρδισε το βραβείο Ασφάλειας, με το 330e να παίρνει επίσης βραβεία για το Best Plug-in Hybrid Car και το Best Executive Car.

Ο Steve Huntingford, Εκδότης του What Car?, δήλωσε: «Η εκπληκτική BMW 330e δεν είναι μόνο το καλύτερο plug-in hybrid που μπορείτε να αγοράσετε, αλλά και το καλύτερο executive car. Η ενσωματώνει την πιο πρόσφατη «πράσινη» τεχνολογία με τις μακροχρόνιες επιθυμίες και τις ανάγκες των ανθρώπων που αγοράζουν σε αυτή την κατηγορία.»

Πρόσθεσε ότι το προηγμένο plug-in hybrid ήταν εύκολο στην καθημερινή χρήση, και πως είναι «πολύ υψηλού επιπέδου οι εσωτερικοί χώροι» και  «φανταστικό στην οδήγηση του που είναι και οικονομική».

Η σειρά 5 κυριάρχησε στην κατηγορία Best Luxury Car από το What Car? Ο εκδότης του περιοδικού δήλωσε: «Δεν είναι μόνο το πιο άνετο και πιο αθόρυβο αυτοκίνητο στην κατηγορία, αλλά προσφέρει επίσης καλύτερη θέση οδήγησης από οποιοδήποτε συγκρίσιμο αυτοκίνητο και είναι γεμάτο τεχνολογίες, παρέχει ένα, φιλικό προς το χρήστη, σύστημα ψυχαγωγίας που είναι έτη φωτός μπροστά από οτιδήποτε άλλο». Το λιτό κόστος λειτουργίας του μοντέλου συνέβαλε επίσης στη νίκη, με το What Car? υπογραμμίζοντας ότι ήταν φθηνότερη η λειτουργία του καθημερινά από άλλα αυτοκίνητα στην κατηγορία που χρησιμοποιούνται ιδιωτικά ή εμπορικά.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.